Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többségének a kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többségének a kevés hajú kopaszodó férfiak tényleg nem jönnek be?

Figyelt kérdés
2023. okt. 3. 12:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem, mert drága a sapka, és akkor mindig azt fog hordani.
2023. okt. 3. 12:10
 2/15 anonim ***** válasza:
33%

Nekem olyanok a kopaszok, mint a leukémiásak. Én undorodom a hajhagymátlan fejbőrtől.

Ha lenne haja de borotválja úgy kopasz, az más.

De a többi nekem undorito. Mikor foltokban területeken hajhagyma sincs csak bőr

2023. okt. 3. 12:49
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

#2-es!

És ha szerelmes leszel egy olyan férfiba akinek van haja, de később kihullik vagy a hormonok vagy betegség miatt, akkor dobod az illetőt, mert "undorodsz" tőle?

Szerintem van akinek kifejezetten jól áll a kopaszság, főleg ha mellette megnyerő a személyisége is.

De az is igaz hogy nem mindegy hogy mit kezd az illető azzal hogy elkezdett kopaszodni. Igazodik e hozzá "frizura" választásban.

Mert pl kopaszodhat úgy is mint a Géniuszos Boros Márton (aki egyébként nagyon okos), de nézhet ki úgy is mint pl. Jason Statham.

Szóval nem mindegy hogy mit kezd az illető a kopaszodás tényével.

...És tudok olyat is akinek direkt jól áll a sapka (van egy egész gyűjteménye)! :D

2023. okt. 3. 13:36
 4/15 anonim ***** válasza:
28%

Senkinek nem hullott még ki a haja kesőbb se.

Apának is van képzeld.

2023. okt. 3. 14:13
 5/15 anonim ***** válasza:
53%
Nekünk a kopaszodó férfi olyan mint egy rohadt krumpli. Amit kiválogatunk mint selejt.
2023. okt. 3. 14:58
 6/15 anonim ***** válasza:
12%
Hát engem speciál valóban Brutálisan taszít, so hozzá nem érnék ilyen férfihez
2023. okt. 3. 16:02
 7/15 anonim ***** válasza:
Nagyon rondák.
2023. okt. 3. 16:52
 8/15 anonim ***** válasza:
40%

#3 Nem nekem írtál, de válaszolok.Alapvetően nekem sem tetszik a kopaszság.De teljesen más az, mikor egy 15 éves házasságban kopaszodik meg valaki, mint az, ha direkt úgy ismerkedsz.

Ez olyan, hogy ha nem tetszenek a kövér nők, akkor nem is akarsz ilyennel ismerkedni.De ha a feleségedről van szó, akivel van 3 közös gyereked és 15 éve együtt vagytok, akkor feltételezem nem fogsz elválni tőle csak azért, mert meghízott.Esetleg igen?

2023. okt. 3. 18:19
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem tetszenek a kopasz férfiak, sem a kopaszodók.
2023. okt. 4. 03:07
 10/15 anonim ***** válasza:

Ennyit erről. Aki megkopaszodik, főleg ha fiatalon annak szívás minden téren az élet.

A válaszokból is jól látszik.

Aztán egyesek állítják, hogy nem a külső az elsődleges. Vicc az egész.

Főleg olyan dolog miatt amiről abszolút nem tehet az ember. Mert a kövérség nyilván legtöbb esetben az egyén hibája, a kopaszodás egyáltalán nem.

2023. okt. 4. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!