Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többségének a kevés hajú kopaszodó férfiak tényleg nem jönnek be?
Nekem olyanok a kopaszok, mint a leukémiásak. Én undorodom a hajhagymátlan fejbőrtől.
Ha lenne haja de borotválja úgy kopasz, az más.
De a többi nekem undorito. Mikor foltokban területeken hajhagyma sincs csak bőr
#2-es!
És ha szerelmes leszel egy olyan férfiba akinek van haja, de később kihullik vagy a hormonok vagy betegség miatt, akkor dobod az illetőt, mert "undorodsz" tőle?
Szerintem van akinek kifejezetten jól áll a kopaszság, főleg ha mellette megnyerő a személyisége is.
De az is igaz hogy nem mindegy hogy mit kezd az illető azzal hogy elkezdett kopaszodni. Igazodik e hozzá "frizura" választásban.
Mert pl kopaszodhat úgy is mint a Géniuszos Boros Márton (aki egyébként nagyon okos), de nézhet ki úgy is mint pl. Jason Statham.
Szóval nem mindegy hogy mit kezd az illető a kopaszodás tényével.
...És tudok olyat is akinek direkt jól áll a sapka (van egy egész gyűjteménye)! :D
Senkinek nem hullott még ki a haja kesőbb se.
Apának is van képzeld.
#3 Nem nekem írtál, de válaszolok.Alapvetően nekem sem tetszik a kopaszság.De teljesen más az, mikor egy 15 éves házasságban kopaszodik meg valaki, mint az, ha direkt úgy ismerkedsz.
Ez olyan, hogy ha nem tetszenek a kövér nők, akkor nem is akarsz ilyennel ismerkedni.De ha a feleségedről van szó, akivel van 3 közös gyereked és 15 éve együtt vagytok, akkor feltételezem nem fogsz elválni tőle csak azért, mert meghízott.Esetleg igen?
Ennyit erről. Aki megkopaszodik, főleg ha fiatalon annak szívás minden téren az élet.
A válaszokból is jól látszik.
Aztán egyesek állítják, hogy nem a külső az elsődleges. Vicc az egész.
Főleg olyan dolog miatt amiről abszolút nem tehet az ember. Mert a kövérség nyilván legtöbb esetben az egyén hibája, a kopaszodás egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!