Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértő sokaknak a "lejjebb kell adni" dolog?
Hiszen ez nem sértő egyik félnek sem, hanem a realitás.
Sosem lesz Ferrarid. De azért nem kell gyalogolnod, mert lehet, hogy tudsz venni BMW-t, vagy Fordot, vagy 12 éves Opel-t.
Sosem lesz villád Bali-n, de a Balatonon lehet.
Sosem leszel menő New York-i céges jogász, de lehetsz mérnök Debrecenben. Ha ez sem jön össze, őr a LIDL-ben. De nem kell koldulnod a Blahán.
Sosem lesz luxuslakásod Londonban, de lehet egy korrekt lakásod Budapesten, vagy ha nem telik rá, egy paneled Gödöllőn. De nem kell a híd alá menned.
Sosem lesz Dua Lipa a csajod/PASIKAT NEM ISMEREK a pasid, de lehet egy normális sebész barátod/barátnőd, ha pedig kevés vagy hozzá, boldog lehetsz Katival a kisboltból/Gézával a portáról.
Az EGÉSZ ÉLETED erről szól! Nem lennél boldogabb, ha beletörődnél? Vagy jobb mint a lakáshitel esetében, amikor 30 évre egy banknál laksz albérletben, fosva, hogy ne bukj be, és majd 57 évesen elmondhasd, hogy tiéd a 1,5 szobás panel?
NEM SÉRTÉSNEK SZÁNTAM! Ébresztőnek!
Nekem nagyon sok időbe telt rájönnöm, hogy ennek nagyon nagy realitás alapja van és ez a "nekem mindenből a legjobb jár" hozzáállás a legnagyobb hülyeség, amivel hitegetjük magunkat.
Azóta lett egy csodálatos barátnőm, akivel nagyon boldog vagyok és nem mondom, hogy nem tetszik, de előtte nem ilyen lányt képzeltem volna el magam mellett. Nyilván mindig lesz mindenkinél vonzóbb, de ha valaki megüti azt a mércét, ami elég ahhoz, hogy vonzódni tudjunk hozzá, akkor onnantól már nem a külsőn múlik, hogy boldogok lehetnénk-e a másikkal. Ezt a lécet meg sokan jóval magasabbra teszik, mint ahol valójában van.
4esnek üzenem, hogy ez nem videójáték. Ha az is lenne, már akkor kiesnél, ha a legjobb verziód lenne a cél, mert mellé szr ember leszel.
Egyébként én a felsoroltak közül egyikre sem vágyom, szerelemre meg igen. Ez lehet mindenféle nem szélsőséges külsejű és hátterű emberrel. Nem tudom lentebb adni a szerelemnél. Főleg, mivel tudom, hogy lehetséges, rengeteg emberrel megtörténik, és már velem is megtörtént 10+ éve. Azóta is semmi. De nem adom lentebb ennél, akkor inkább vagyok egyedül. Egyszer kétszer depis pillanatban megpróbáltam, de szenvedés volt, nélküle meg nem szenvedés. Szóval inkább ne legyen kocsim, ha nincs ferrarim, a metró gyors, a ferrarit meg tudom csodálni kiállításokon, beleülni, vagy vezetni is 50ezerért. Ne legyen Bali nyaralóm, majd alszom hotelben, ettől nem fog kelleni egy velencei tavi nyaraló. Vagy eljutok odáig, vagy valami hasonlót élek át néha.
Csak kár hogy ez nem így működik...
Én hiába nem vágyok topmodell csajra, ha a nagyon nem topmodell csajokat sem érdeklem.
Anyagi dolgokkal azért nem jó példálózni, mert azok többnyire számszerűsíthetőek, pénzben vagy bármilyen egyértelmű összegben mérhetőek, ráadásul ezek olyan dolgok, amelyek nem csak úgy "lesznek", hanem jórészt a TE döntésedtől függenek. Szóval én dönthetek úgy, hogy van most fölös 10 millióm és nem egy BMW-t veszek, hanem akkor is biciklivel járok.
Arról viszont nem én fogok dönteni, hogy oké, nem a munkahely, a falu, a környék stb. legjobb, legszebb csaját akarom magamnak hanem csak a boltos Gizit. Mert ha a boltos Gizit sem érdeklem akkor teljesen mindegy, hogy én mit akarok.
És azt kellen elfogadni és elhinni végre, hogy RENGETEG olyan pasi van, akikkel amúgy az ég világon semmi probléma nincs, de egyszerűen nem érdeklik a nőket semmilyen szinten. Nem feltétlen extrém csúnyák, nem feltétlen szociálisan analfabéták csak valamiért így alakul. Ez velük szemben a prekoncepció az emberek nagy részétől, érdektelennek minősülnek és ezen szinte sehogy nem tudnak változtatni.
Jó példa erre amikor életem első (és véhetően utolsó) csajával megismerkedtem. Ő akkor nem akarta elhinni, hogy nekem még soha senkim nem volt, szűz vagyok, mert neki az volt az előzetes elképzelése rólam, hogy én biztosan végigkúrtam a környék összes csaját, meg valami nagymenő vagyok, aki azért annyira "érdektelen" (amúgy nem voltam az) iránta is, mert hogy nála sokkal jobb csajokkal volt dolga.
Hát rohadt nagyot tévedett, de a lényeg az hogy mindenkinek van egy előzetes véleménye, ami a másodperc töredéke alatt akár megfogalmazódik magában, lehet nem is tudatosan, de mindenképpen fontos és meghatározó lesz.
Szóval a lényeg ,hogy nem az én igényeimtől függ a dolog. Nekem lehetnek teljesen reális igényeim, ez még nem jelent semmit.
MIndig azt szoktam mondani, hogy ha pl. engem betennének egy konferenciára, ahol én vagyok egyedül férfi és van 500 nő, ugyanúgy nem érdeklném egyiket sem, csak azért mert egyedüli férfi vagyok, ez 99,99%-ig biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!