Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sértő sokaknak a "lejjeb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértő sokaknak a "lejjebb kell adni" dolog?

Figyelt kérdés

Hiszen ez nem sértő egyik félnek sem, hanem a realitás.

Sosem lesz Ferrarid. De azért nem kell gyalogolnod, mert lehet, hogy tudsz venni BMW-t, vagy Fordot, vagy 12 éves Opel-t.

Sosem lesz villád Bali-n, de a Balatonon lehet.

Sosem leszel menő New York-i céges jogász, de lehetsz mérnök Debrecenben. Ha ez sem jön össze, őr a LIDL-ben. De nem kell koldulnod a Blahán.

Sosem lesz luxuslakásod Londonban, de lehet egy korrekt lakásod Budapesten, vagy ha nem telik rá, egy paneled Gödöllőn. De nem kell a híd alá menned.

Sosem lesz Dua Lipa a csajod/PASIKAT NEM ISMEREK a pasid, de lehet egy normális sebész barátod/barátnőd, ha pedig kevés vagy hozzá, boldog lehetsz Katival a kisboltból/Gézával a portáról.

Az EGÉSZ ÉLETED erről szól! Nem lennél boldogabb, ha beletörődnél? Vagy jobb mint a lakáshitel esetében, amikor 30 évre egy banknál laksz albérletben, fosva, hogy ne bukj be, és majd 57 évesen elmondhasd, hogy tiéd a 1,5 szobás panel?

NEM SÉRTÉSNEK SZÁNTAM! Ébresztőnek!

2023. okt. 3. 00:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nekem ez a Buta Liba akit OP emleget nagyon ellenszenves és kifejezetten ronda. Akkor most nekem is túl magasak az igényeim? Ha nem találsz jó cukrászdát, akkor az út széléről a szart eszed meg? Nem kötelező párkapcsolatban lenni, ez nem a főétel, hanem csak az opcionális desszert a legvégére. Ideális esetben van, de ha csak olyat találsz amihez fintorogva nyúlnál, akkor biza jobb a semmi. Aztán idővel vagy találsz olyat amire vágysz vagy nem.
2023. okt. 5. 17:47
 22/30 A kérdező kommentje:
21. Imádom a Szamos Eszterházy tortáját. Mennyei!!! De ha nincs a közelben Szamos, csak egy sima cukrászda, attól még bemegyek, és benyomok...mondjuk egy krémest. És ezzel mi a baj?
2023. okt. 5. 17:52
 23/30 anonim ***** válasza:

Ha mindenki így gondolkodna mint a kérdező, még mindig a barlangban ülnénk és tüzet csiholnánk.

Vannak határai mindennek, de miért ne akarjunk fejlődni és elérni dolgokat? Sokan kitörnek az elvileg nekik predesztinált sorsból. Bárhova elmehetsz és tanulhatsz, ha akarsz. Elmehetsz a borsodi faluból, akár már országba is.

Rosszul vagyok a kérdező féle lehúzós savanyúuborkáktól.

2023. okt. 5. 18:02
 24/30 A kérdező kommentje:

23.

REALITÁS. Ez baj? Jobb várni 40 évesen a kockás hasú, 30 alatti, fehér BMW-s herceget, és közben sipítozni, hogy hol vannak a férfiak, meg minden pasi felszínes pedo, mert a Dua Lipa testű fősulis lányokra nyáladzik? Meg jobb 59 éves korig hitelben úszva egy lakás miatt, mert neked nem jó az albi, vagy a szüleid 5 szobás, panorámás háza? Jobb a BKK-n, egy húgyszagú, alkesz csövivel, álmodozva egy sportkocsitól, mint megvenni egy olcsó Ford-ot?

Köszi, de én inkább leszek savanyúuborka a szintemen, mintsem a hiteles lakásomban, a hiteles/cégtől kapott kocsimban, álmodozva, egy TÖKÉLETES NŐ álomképről, aki viszont...ki is? Mi is? Mert itt ilyen szintű nőket is fikáznak a népek (Lelakott háziasszonyok.).: [link]

2023. okt. 5. 18:22
 25/30 anonim ***** válasza:

#24 azt elfelejted hogy a "realitás" mindenkinek más. Sajnálom hogy neked az, ami, de nem mindenki nyomorult és tehetetlen. Neked marad a lelakott negyvenes nő meg a hiszti hogy nem kapsz tinilányt. De ez a te mozid, csinálj vele amit akarsz.

Egy nem "lelakott háziasszony" negyvenes nő.

2023. okt. 5. 18:31
 26/30 A kérdező kommentje:

25.

Te elmondhatod, hogy megvan a szinteden minden? Meló, lakás, kocsi, pasi/csaj,...?

És ha igen, mi a szinted? Van aki boldog, hogy egyáltalán van egy düledező háza Borsodban, és egy takarítói melója, miközben itt a Gyakorin meg mindenki hazud...mondja, hogy 600+-t keres, 40 centis a farka, imádja a szuper pasija/csaja, a gyermekei a legjobbak a földön, TV-ből tanult meg angolul - kínaiul - japánul - oroszul - ..., és még az anyukája is szűz!

Néha várom, hogy letolják a sztorit, mikor egy esküvőn voltak a tanítványaikkal, mikor elfogyott a bor, ők meg fogták a vizet, és... >:)

2023. okt. 5. 18:41
 27/30 anonim ***** válasza:
24 és amúgy egyáltalán nem a csodavárásról írtam, hogy a csüngőhasú négygyerekes borsodi asszony várja a Krasznai doktort hogy elvegye, hanem a fejlődésről. Annak a lehetőségét ne akarja már senki elvenni senkitől hogy ide születtél, ilyen vagy, úgysem lehet belőled senki, ne is próbálkozz. Márpedig az összes ilyen lepusztult embertől elvették és meggyőzték hogy jólvanezígy, ne is akarj többet. Nem feltétlenül rosszindulatból, hanem csak tudatlanságból. Én is így éltem, te is így fogsz, ki lehet bírni.
2023. okt. 5. 18:41
 28/30 anonim ***** válasza:
#26 igen, megvan. Külföldön élek húsz éve és azt csinálom amit mindig is szerettem volna, ezt már itt is tanultam, otthon még csak érettségiztem. Itt házasodtam kétszer, a második házasságomban élek, két gyerekem van.
2023. okt. 5. 18:48
 29/30 A kérdező kommentje:

27.

Dolgoztam játékteremben. Alapszabály volt a profiknál, hogy a "Saját kezedben lévő lapokkal játssz!" és ne azt várd, hogy MAJD, TALÁN, ESETLEG, KIS SZERENCSÉVEL,... mit oszt az osztó.

Vagy várja a 17 éves srác, hogy majd egyszer, talán, esetleg, lesz olyan szinten, hogy lesz egy 10/10-es csaja meg egy Aston Martin, és addig ne vegye meg a 12 éves VW Golf-ot, és hívja randira a Katit a 2/B-ből?

Csak mert így keletkeznek az Incelek.

2023. okt. 5. 18:49
 30/30 anonim ***** válasza:
28. Jol megcsinaltak. Grat!
2023. okt. 5. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!