Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól érzékelem hogy az internet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzékelem hogy az internetes társkeresés során az utóbbi időben nő a férfiak száma valamiért és csökken a nők száma?

Figyelt kérdés
Régebben tök sok találatom volt Tinderen is Facebook társkeresőn is, sokkal jobban visszaírtak randivonalon, manapság, az utóbbi egy két hónapban szinte semmi, pedig ugyanazok a képeim, semmi nem változott. Beszéltem egy elég kövér csúnya nővel akit bottal nem piszkálnék meg, Ő mesélte hogy tele van férfiakkal csomó randija van, sorozatban írnak rá normális pasik, még jól is néznek ki...
2023. okt. 2. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Igen, én is ezt tapasztalom
2023. okt. 2. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
De ez annyira nem újdonság és nem is meglepő. Mármint több dating app is van akik adnak ki statisztikát és egy ideje már ilyen 70% vagy afeletti a felhasználók közt a férfiak aránya. Iszonyú torz az arány, de ez nem tegnap alakult ki.
2023. okt. 2. 22:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen és ez valszeg még tovább fog romlani.
2023. okt. 2. 22:42
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Egyre több nő fárad bele a társkeresésbe.... megértem őket. Mert 10/8 olyan ember van, akihez "bottal nem nyúlnék" az intelligenciája miatt.
2023. okt. 2. 23:19
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Évekig voltam fent, a többség nagyon nem tetszett, kapásból balra mentek.

Nagy ritkán jobbra ment valaki, de ahhoz az összes számomra érdektelenen át kellett vergődnöm.

Match persze volt, de sosem írt senki, én nőként nem fogok, ha pedig írt, csak szexet akart.

Ez így ment évekig. Itt a vége, fuss el vége, meguntam.

2023. okt. 2. 23:47
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
5: Túl válogatós vagy, túl nagyok az igényeid. Egy, vagy pár fotó alapján azonnal elutasítod. Akiket bejelölsz, nekik te nem kellenél szexnél többre, nem veled fognak elköteleződni.
2023. okt. 2. 23:55
 7/9 anonim ***** válasza:
48%

Én máshol(:)) azt tapasztalatom, hogy a férfiak átmentek a szélsőséges bdsm társkeresőkre és ott akarnak hasonló érdeklődésű nőkkel párkapcsolatot kialakítani. Sokszorosára duzzadt a férfiak száma alkalmi vagy tartós szex és párkapcsolatnál, amíg a nőknél leginkább a fizetős domina rész ugrott meg.

Egyébként, amit te tapasztalsz azért van, mert 23-40ig a nők nagy része feleség lett a 20-45ig tartó férfiak miatt és lebabáztak csokkal, 10 évig nincs is válás, max nyitott kapcsolat. A korábbi elváltakat látod max, meg egy két maradékot.. Illetve az is lehet, hogy olyan korban vagy, ahol változik(változnia) kellene az értékrendnek, a tiéd meg nem változik, ezért kerülnek. Vagy kevésbé népszerű appon vagy, most a bumble meg az okcupid tarol. Face társkereső a facel együtt halott. Az csak akkor volt menő, mikor kitalálták, akkor is rövid ideig.

2023. okt. 3. 05:41
 8/9 anonim ***** válasza:
43%
Pár percre tettem fel ezeket, aztán töröltem. Normálisan jobb ismerkedni, élő helyeken, össze futni emberkékkel, és az majd sikerül ahogy, ahelyett hogy csak szenvedjek a tinderen csúnya bikinis nárcikat nézve akiknek apakomplexusuk van meg lelki sérülten onlyfansoznak... :D helyette inkább edzés és munka ;)
2023. okt. 3. 06:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A normálisabb pasik pár éve elkezdték elhagyni az online társkeresőket, a maradék és a sunyi házasok pedig elijesztették a nőket.

Lejárt lemez ma már az online társkeresés, csak az online szervezés működik maximum csak, például valamilyen csoportban programon részvétel.

2023. okt. 3. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!