Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van a társkeresőn?
Évek óta használok ilyen appot,de sosem jutottam el senkivel személyes találkozóig.
Rám írnak,aztán alig pár mondat és meghal a beszélgetés.
Miközben én érdeklődő vagyok,keresem a témákat,a másik fél olyanná válik,mintha nem is akarna beszélgetni
Egy szavas válaszok,felém nincs kérdés stb.
De közben ők írnak rám...ennek akkor mi értelme? 10/9 ilyen.
Ha csak ilyen tapasztalatod van évek óta, az valóban fura. Mert igen, ez létezik, vannak ilyen beszélgetések. Vagy az van, hogy a másik többekkel is beszélget és csak egy vagy a sok közül, és más elviszi a figyelmét. Vagy eleve ilyen kommunikáció képtelen alakokat fogsz ki. De ha még egy találkozóig sem jut el a dolog, az fura.
Amúgy te vagy a nő, ha jól gondolom, igaz? Hány éves vagy?
24 éves nő vagyok.
Képet alapból látnak rólam,az mindenkinek kint van a profilján.
Ezért sem értem..mondom 10/9 ilyen.
És mi az istent lehet csinálni együtt ami egy idő után nem érződik úgy hogy "na megint ki kell találni valamit, mert különben max nézzük a tv-t"?
Volt nekem is ilyen csimpaszkodó nőm, folyamat agyalni kellett hogy mivel szórakoztassam, hova menjünk, neki saját ötlete nem volt. Amihez pedig nekem volt néha kedvem a haverozás, hobbik ahhoz neki nem, vége is lett.
Mert a pasik többsége kamus / dugni akar de mielőbb s amikor látja ez nem lesz meg akkor dobbant.
Szelektálj okosabban, vagy... vidd lejebb az elvárásaid lécét...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!