Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen férfinak nem kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfinak nem kellene gondot okoznia a társkeresés?

Figyelt kérdés

27 éves, 177 cm magas és 70 kiló. Heti 3-4x edz, nincs kigyúrva nagyon, de azért látszik az alakján, hogy sportos. Van már egy diplomája, jelenleg levelezőn csinálja munka mellett a másodikat. Az arca az áltagostól egy kicsikét helyesebb, bár ezt nehéz megjósolni. Saját lakásban él, van autója, mérnökként dolgozik és van nagyjából 1.1 millió forint nettó bevétele havonta. Pozitív és nyugodt személyiség, nem dohányzik, inni is csak alkalmanként szokott, nincs káros szenvedélye. Nincs semmi defektje, nem bunkó, nem idegesítő, kedvelik az emberek.

Mennyire lehet jó parti egy ilyen férfi? Mondjuk egy "kutyának se kéne"-től a "minden nő álma" skálán. Ha nem megy neki a társkeresés, akkor valami óriásig gikszer lehet vele?

2023. okt. 1. 19:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Ezek alapján ternészetesen nagyon is jó esélyekkel indul a nőknél. Egyébként rólad van szó, kérdező? Hol és hogyan próbálsz ismerkedni? És az ismerkedés melyik pontján akadnak el a dolgok?
2023. okt. 1. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Ezek a dickcel trollok gusztustalanok

Mi értelme teletrollkodni mások kérdéseit a baromságaikkal?

2023. okt. 1. 21:15
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Hobbi? Szabadidő? Kihagytad...
2023. okt. 1. 21:52
 14/19 A kérdező kommentje:
Teljes munkaidős állás, heti 3 edzés és egyetem mellett nincs olyan sok szabadidőm. A munkám a hobbim is egyben, sokat képzem magam, ami szintén sok időt elvisz. Egy másik terült is érdekel még, ezt csinálom most levelezőn, ezzel kapcsolatban is sokat olvasok. Ezen kívül szezonális dolog, nyáron pl vízi sportok, strand, vitorlázás, fesztiválozás. Ősszel túrázni szeretek, a természetben lenni, stb. Plusz tele vagyok tervekkel, pl új nyelv tanulása, zenélni tanulás, stb. De hát mindenre nincs idő
2023. okt. 1. 22:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha fiatal és egyedülálló lennék, engem érdekelne. A hobbik közül csak a túrázás az, ami nem nekem való.
2023. okt. 2. 08:00
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Alacsony vagy, de ha tényleg NAGYON jóképű vagy akkor jó esélyekkel indulsz.

Rakj fel egy jól sikerült képet magadról photofeeler-re és meglátod milyen esélyeid lesznek.

2023. okt. 3. 08:18
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Sok emberrel találkozhatsz, ha ilyen sok helyen megfordulsz. Járj nyitott szemmel és nyitott szívvel.
2023. okt. 4. 09:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kérdést teszel fel, akkor nemigen.
2023. okt. 4. 17:13
 19/19 anonim ***** válasza:
58%

18#

Nekem is ez jutott eszembe

Nem kéne gondot okoznia, de ha mégis így éli meg akkor még sincs valami rendben. Mi pedig nem tudhatjuk mi az ami nincs rendben

2023. okt. 4. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!