Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy sokszor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sokszor egy rendes jófej csávók nem jönnek be a nőknek?

Figyelt kérdés
Nem egy nőtől hallottam hogy Az xy olyan jó fej pedig, olyan jó vele beszélni, tényleg egy rendes humoros intelligens, de egyszerűen nem jön be vagy nincs meg a kémia vagy csúnya számára
2023. okt. 1. 17:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%

19, azért azt is tegyük hozzá, hogy akik itt erősen hangoztatják, hogy mennyire nem kell a nőknek, olyan kiálhatatlan ordenáré dolgokat képesek leírni, hogy nem feltételezés, hanem konkrét tapasztalat, hogy rossz a személyisége:D

Összességében persze mint mindig, középen van az igazság.

2023. okt. 1. 18:34
 22/26 anonim ***** válasza:
85%

21

Kb így: "Sosem kellettem a nőknek. De nem értem, hogy ezek a mocskos, agyatlan ösztönlények, akik az emberi jogokat sem érdemlik meg, miért gondolják, hogy rossz ember vagyok???"

2023. okt. 1. 18:36
 23/26 anonim ***** válasza:
65%

Mert a kamu-rendesség, amit kipréselnek magukból, egy színjáték, hátha szóbaáll velük a nő, egyébként a legfrusztráltabb lények.

Másrészt meg, mert ez magában kevés.

Ha nincs kémia, (ami nem pénz függvénye, de mégcsak nem is kimondottan külső, inkább kisugárzás), akkor nem tudom elképzelni, hogy fizikailag hozzàm érjen, és úgy nincs értelme foglalkozni vele.

2023. okt. 1. 19:37
 24/26 anonim ***** válasza:
95%
Miért kellene nekem nőként összejönnöm valakivel, aki jófej, de nincs közöttünk összhang és egyáltalán nem tetszik külsőre?
2023. okt. 1. 20:36
 25/26 anonim ***** válasza:
Megis válaszoltad...
2023. okt. 1. 21:57
 26/26 anonim ***** válasza:
37%

Minden idegeskedik,retteg ? Tonkreteszi az osszes programot.

Sokat okoskodik.

Nyugodkodik,nyavalyog.

Ezek olyan tulajdonsagok,h onmagukban is kizaro ok egyenkent,hiaba a rendesseg. Nem eszelve ,h fizikailag taszito.

2023. okt. 1. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!