Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 körüli lányok, veletek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli lányok, veletek is előfordul hogy valakinek nemet mondtok, és nem érti az elutasítást? Hogyan mondjam el udvariasan hogy a nem az nem?

Figyelt kérdés

Legyen szó szórakozóhelyen való ismerkedésről, vagy új emberekkel való találkozáskor, gyakran éreztem ilyet. Az előzményekhez hozzátartozik hogy már anyuka vagyok, nemrég elvált és nem is szeretnék mostanában ismerkedni. Jelenleg munkakapcsolatban vagyok egy férfival, és többször bepróbálkozott hogy milyen csinos vagyok és milyen jó lenne velem, már gyakorlatilag konkrétan elmondta hogy a múltkor mennyire megkívánt. Én próbálom rögtön lerázni és elterelni a szót, de mikor sokadjára kezdi el mondani nagyon kellemetlen... hogy megis mit reagáljak, hisz egyertelműen nem viszonzok semmi ilyesmit, visszafogott a viselkedésem, de mégis tovabb folytatja a témát... De olyan is előfordult szórakozóhelyen hogy határozottan utasítottam el valakit hogy ne közeledjen, akkor meg nekem állt hogy milyen bunkó vagyok, pedig igyekszem kedvesnek lenni, első néhány alkalommal csak mondtam hogy nem ismerkedek, légyszi ne nyúlj hozzam, nem érek rá vagy nem szeretnék randizni stb... de tovább erősködnek hogy ó de jo lesz, ugyan majd talál megfelelő alkalmat, jön az üres bókolás, es ha pl megis közeledik és szólok hogy hagyjon akkor en leszek a bunkó.

Üzletkötéssel/marketinggel foglalkozok, es gyakran a találkozások nem hivatalos munkahelyi környezetben történnek, valószínűleg ezért is bátrabbak a férfiak.

A külsőm átlagos, magas vékony csinos vagyok, de semmi se megcsinált rajtam, egyáltalán nem kihívó az öltözködésem, nem rakom ki semmimet, nem hívom fel magamra a figyelmet. Alap járaton kedves vagyok és mosolygós meg közvetlen, de társaságban inkább halkabb, visszafogottabb.

Mikor egy férfi elkezd megjegyzeseket tenni, mégis hogy lehet határozottan de kedvesen visszautasítani, hogy én nem szeretnék tőle semmit?

2023. szept. 29. 13:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Hányszor jártam már úgy, hogy elsőre tudomásul vettem a nemet, utána meg meg volt sértődve a nő, hogy miért ignorálom őt.
2023. szept. 29. 15:53
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
22. UGYE!!!?? Ezt írtam én is. Besértődnek, és sipítoznak utána meg.
2023. szept. 29. 15:59
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Elég gyökerek. Nekem olyan volt sokszor, hogy nem írtam vissza, és nem fogta fel, naponta rám köszönt, mintha nem láttam volna, hogy írt :D

Ja meg amikor elutasítom és azt mondja szereti hogy nem adom könnyen magam :D

Nem kell kedvesnek lenni, tiltsd le a pi.csába, vagy küldd el nagyon durván, abból megérti.

2023. szept. 29. 16:24
 24/28 anonim ***** válasza:
92%
22, 23: de ez téged miért zavar? Sipítozzon, ha olyan hülye, hogy felnőtt ember létére óvodás szinten kommunikál. Komolyan együtt akarnál lenni egy ilyen manipulatív emberrel?
2023. szept. 29. 16:49
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan filmekkel példálóztok?
2023. szept. 29. 16:49
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha nem ért belőle akkor nem udvariasan kell.
2023. szept. 29. 17:16
 27/28 anonim ***** válasza:
Én és az arckifejezésem általában elég egyértelműek vagyunk, szóval nem sűrűn van ilyen gondom.
2023. szept. 29. 17:32
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a férfiak többsége félreérti azt, ha közvetlen vagy, mosolygós és kedves. Pedig én alapvetően mindenkivel ilyen vagyok.

Ha meg érzem azt, hogy valaki ebbe többet lát bele és távolságtartóbb leszek, akkor meg bunkó p.csa vagyok.

Én alapvetően igyekszem normálisan, kedvesen tálalni az elutasítást és türelmes is vagyok, szóval 20x megpróbálom így, mert nem szeretek megbántani feleslegesen másokat.

Aki direkt nem veszi a lapot sokadszorra sem, azzal viszont bunkó leszek egy idő után.

2023. szept. 29. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!