Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 körüli lányok, veletek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli lányok, veletek is előfordul hogy valakinek nemet mondtok, és nem érti az elutasítást? Hogyan mondjam el udvariasan hogy a nem az nem?

Figyelt kérdés

Legyen szó szórakozóhelyen való ismerkedésről, vagy új emberekkel való találkozáskor, gyakran éreztem ilyet. Az előzményekhez hozzátartozik hogy már anyuka vagyok, nemrég elvált és nem is szeretnék mostanában ismerkedni. Jelenleg munkakapcsolatban vagyok egy férfival, és többször bepróbálkozott hogy milyen csinos vagyok és milyen jó lenne velem, már gyakorlatilag konkrétan elmondta hogy a múltkor mennyire megkívánt. Én próbálom rögtön lerázni és elterelni a szót, de mikor sokadjára kezdi el mondani nagyon kellemetlen... hogy megis mit reagáljak, hisz egyertelműen nem viszonzok semmi ilyesmit, visszafogott a viselkedésem, de mégis tovabb folytatja a témát... De olyan is előfordult szórakozóhelyen hogy határozottan utasítottam el valakit hogy ne közeledjen, akkor meg nekem állt hogy milyen bunkó vagyok, pedig igyekszem kedvesnek lenni, első néhány alkalommal csak mondtam hogy nem ismerkedek, légyszi ne nyúlj hozzam, nem érek rá vagy nem szeretnék randizni stb... de tovább erősködnek hogy ó de jo lesz, ugyan majd talál megfelelő alkalmat, jön az üres bókolás, es ha pl megis közeledik és szólok hogy hagyjon akkor en leszek a bunkó.

Üzletkötéssel/marketinggel foglalkozok, es gyakran a találkozások nem hivatalos munkahelyi környezetben történnek, valószínűleg ezért is bátrabbak a férfiak.

A külsőm átlagos, magas vékony csinos vagyok, de semmi se megcsinált rajtam, egyáltalán nem kihívó az öltözködésem, nem rakom ki semmimet, nem hívom fel magamra a figyelmet. Alap járaton kedves vagyok és mosolygós meg közvetlen, de társaságban inkább halkabb, visszafogottabb.

Mikor egy férfi elkezd megjegyzeseket tenni, mégis hogy lehet határozottan de kedvesen visszautasítani, hogy én nem szeretnék tőle semmit?

2023. szept. 29. 13:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%

10.-re.

Ha nős, kérd el a telefonját, feloldva, és kérdezd meg, hogy beszélhetsz-e a nejével, mert szeretnéd ha ő is rábólintana a randitokra!

2023. szept. 29. 13:50
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Annyit mindok hogy nem és ignorálim a továbbiakban.
2023. szept. 29. 13:57
 13/28 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem utalj rá, hogy van valakid, és akkor talán leszállnak rólad.

Mi a tesómmal általában azzal az ürüggyel szoktuk a pasikat visszautasítani, hogy foglaltak vagyunk (ez persze nem igaz).

Egyébként tényleg átérzem a helyzetedet, már csak amiatt is, mivel mi is hozzád hasonlóan magasak vagyunk, vékonyak, és anyukák is, ennek ellenére mégis sok a jelentkező 😅😂😂.

Legyél határozott, ne tartsd a szemkontaktust, ha nem szükséges.

2023. szept. 29. 13:59
 14/28 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos még mindig túl sok 8-ashoz hasonlóan "szocializást" férfi van. Én 1x, max. 2x udvariasan, kedvesen utasítom el, 3x viszont úgy, hogy többet nem fog próbálkozni. Munkahelyen pláne, kerek-perec megmondanám, hogy kizárólag munkaügyekről vagyok hajlandó beszélgetni vele, és ha még egy minimálisan félreérthető megjegyzése lesz azonnal a HR-re megyek.
2023. szept. 29. 14:18
 15/28 anonim ***** válasza:
14%

15.-re.

Oké! 1X szól a nő, a pasi meg elfogadja. Rendben. De akkor miért sipítoznak a nők, hogy a pasik nem mernek ismerkedni, nem képesek teperni egy nőért, nem udvarolnak és ostromolnak?

Szerelmünk lapjai.

Milyen lenne az a film, ha Rájengoszling az első elutasításkor lelép?

Búcsú a fegyverektől/Szerelemben, háborúban

Ha Ernest Hemingway elsőre leszáll Agnesről, ezek sosem születnek meg.

Te.

Ha apud elsőre elfogadja anyukád elutasítását, most nem olvasnád ezt.

A gyereked életmentő gyógyszere.

Ha a feltaláló apja,...

2023. szept. 29. 14:32
 16/28 anonim ***** válasza:
97%

16# ha nem vagy képes megkülönböztetni az elutasitast a bizonytalantol ne menj nő közelébe, köszi

Amit te szeretnél normalisnak beallitani az a zaklatás

Van az a játékos vadaszosdi amikor a nő nehezen adja magát de azért felnőtt férfitól elvárná az ember lánya hogy képes legyen megkülönböztetni

2023. szept. 29. 14:45
 17/28 anonim ***** válasza:
95%
16-os: ugyanez a véleményem azokról a nőkről, akik nemet mondanak, de csak kéretik magukat, kacérkodnak, de ez nem ment fel senkit a másik oldalról. Mindkét nemnél vannak rosszul szocializált seggfejek, de ettől nem változik a véleményem, hogy mit tennék egy ilyen helyzetben.
2023. szept. 29. 14:49
 18/28 anonim ***** válasza:
96%
És ezért vagyok rossz véleménnyel az ilyen típusú filmekről, ahol a főhős "megküzd" a nőért, és végül kitartó ostrommal meghódítja. Nem véletlen, hogy nagyon sok régi filmre mondják, rosszul öregedett, mert ma már egyértelműen zaklatásnak számítana, amit a főhős ott előad "hódítás" címén. :(
2023. szept. 29. 14:51
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

19.

Filmes, modern példa.

https://www.youtube.com/watch?v=AWY5mKX6yGc

A srác viselkedése szerinted, női szemmel?

(A késes jelenetet NE vedd figyelembe! Az így teljesen más, mint a filmben történ!!!)

2023. szept. 29. 15:03
 20/28 anonim ***** válasza:
11%
Teljesen összefüggéstelen, nem értem.
2023. szept. 29. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!