Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi állhat ennek hátterében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi állhat ennek hátterében?

Figyelt kérdés

38 éves házas férfi vagyok boldog párkapcsolatban. Számomra a párkapcsolat és pártalálás egy rémálom volt az elején, ha valakinél próbálkoztam az tuti foglalt volt vagy nem jöttem be neki, az első 10 próbálkozásom visszautasítással végződött. Az első pozitív visszajelzés az életemben 22 éves koromban történt, amikor a strandon megismerkedtem egy lánnyal és bár nem tartott sokáig megéreztem a siker ízét, boldog voltam és naívan szerelmes és sajnos full tapasztalatlan.

Az elmúlt 1 hónapban 3 olyan nővel is összefutottam aki vagy volt iskolatársam volt, vagy az edzőterembe jártunk együtt, a harmadikkal azonos helyre jártunk szórakozni. Beszélgettünk egy kicsit, jó volt felidézni a múltat. Mind a három nő megemlítette a beszélgetésébe, hogy milyen kedves voltam velük és mennyire bejöttem nekik és ezt nem tudom hova tenni. Egyetlen pici jelt sem tudnék mondani amivel azt éreztették volna velem, hogy lenne keresnivalóm náluk. Tudom, hogy ezt nem véletlenül csinálják, céljuk van vele, de ez nem fair a másik emberrel szemben. Az egyik nő tényleg az esetem, most a találkozásnál is nyomban 100 ugrott a pulzusom amikor megláttam.

2023. szept. 29. 09:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igazad van, nem fontos, de picit dühít.
2023. szept. 29. 12:48
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
És mi? Hogy kimaradt egy numera?
2023. szept. 29. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!