Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi állhat ennek hátterében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi állhat ennek hátterében?

Figyelt kérdés

38 éves házas férfi vagyok boldog párkapcsolatban. Számomra a párkapcsolat és pártalálás egy rémálom volt az elején, ha valakinél próbálkoztam az tuti foglalt volt vagy nem jöttem be neki, az első 10 próbálkozásom visszautasítással végződött. Az első pozitív visszajelzés az életemben 22 éves koromban történt, amikor a strandon megismerkedtem egy lánnyal és bár nem tartott sokáig megéreztem a siker ízét, boldog voltam és naívan szerelmes és sajnos full tapasztalatlan.

Az elmúlt 1 hónapban 3 olyan nővel is összefutottam aki vagy volt iskolatársam volt, vagy az edzőterembe jártunk együtt, a harmadikkal azonos helyre jártunk szórakozni. Beszélgettünk egy kicsit, jó volt felidézni a múltat. Mind a három nő megemlítette a beszélgetésébe, hogy milyen kedves voltam velük és mennyire bejöttem nekik és ezt nem tudom hova tenni. Egyetlen pici jelt sem tudnék mondani amivel azt éreztették volna velem, hogy lenne keresnivalóm náluk. Tudom, hogy ezt nem véletlenül csinálják, céljuk van vele, de ez nem fair a másik emberrel szemben. Az egyik nő tényleg az esetem, most a találkozásnál is nyomban 100 ugrott a pulzusom amikor megláttam.

2023. szept. 29. 09:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%

Házas vagy, mellette van boldog párkapcsolatod? Vagy ez egy és ugyanaz?

korai kapuzarasi panik tört elő belőled.

Döntsd el mit akarsz. Még egy szeretőt? Csak hajrá. Van akinek jól áll a kor, lehet sármosabb vagy, már lazábban viselkedsz.

Kérdés az h mit kezdesz ezzel? Valószínű most sok kalandod lenne. Ha ez vonz akkor tedd le a fix kapolatodat és dugj meg mindenkit.aztan ha ez nem elég próbáld magad visszakönyörögni a feleségedhez.

2023. szept. 29. 09:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Tehát bejöttél csajoknak, de te akkoriban azt élted meg, hogy senkinek sem jössz be, j értem, ez a gond?

Hát ez azt jelenti, hogy nem vetted észre a dolgot. Lehet nem is adtak jeleket, de az nem is feltétlen kell.

2023. szept. 29. 09:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem adtak jeleket. Lehet házasként vonzóbb vagy - állítólag a nőknek jobban bejönnek a kapcsolatban élő férfiak. Lehet az ő státuszuk változott és most lenne alkalmas. Lehet jobban nézel ki, mint fiatalon.
2023. szept. 29. 09:48
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem egyértelmű a szövegből.

Jelenlegi korra mondták, hogy bejövős vagy, vagy a régi szép időkre visszagondolva mondták, hogy akkoriban bejövős voltál nekik?

2023. szept. 29. 09:53
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

Nem szép dolog olyan trófeára lőni, amit már egyszer elejtettek. De sok nő imád házas férfiakra mászni. Mert az olyan szexi.

Hát, te tudod. Szerintem is kapuzárási pánik.

2023. szept. 29. 10:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem is biztos, hogy adtak jeleket. Ez az egyik.

A másik, hogy a nőknek és a férfiaknak általában nagyon mások az elképzeléseik arról, hogy mi számít jelnek, mi az ami egyértelmű. Sok esetben (nyilván általánosítok, nem lesz igaz mindenkire) egy pasi akkor se venné észre, hogy bejön egy nőnek ha az konkrétan az ölébe ülne. Nyilván túlzok most, csak azt akarom ezzel mondani, hogy sokszor van az, hogy egy nő (számára) tök egyértelmű jeleket küld a pasinak, aki pedig észre se veszi.

A másik oldalról pedig a nők (beleértve a fiatalkori önmagamat is) azt hiszik, hogy ha kétszer ránéznek a pasira és felveszik a szemkontaktust, netalántán eleresztenek egy félmosolyt, az egyértelmű lesz a másiknak. Miközben a férfiak pont máshogy gondolkoznak. A nő pedig azt hiszi, hogy ebből a pasas tudja.

Ott van az, hogy a nők sok mindent jelzésnek tudnak be, míg a férfiak sok mindent nem vesznek észre és nem gondolják egyértelműek.

És akkor erre még rájön az, hogy a nőkbe valamilyen szinten belenevelik, hogy ne merjenek kezdeményezni, mert az ill. a visszautasítás nekik égőbb (szerintem is rosszabbul éljük meg), legyenek visszafogottabbak, küldözgessünk jeleket, mert ha egy pasi igazán akar, akkor lép. Ami utíbbi igaz is többnyire, de ha azt érzi esélytelen, akkor szerintem nem fog (férfiak javítsanak ha tévedek). Ne menj oda hozzá, ne mutasd ki nagyon, hogy tetszik, legyél finom és nőies, mert könnyűvérű leszel ha nagyon kimutatod. Ezt nevelik belénk. Meg hogy majd úgyis jön egy férfi vagyis a lovag aki majd meghódít minket.

Csak a világ változik, a társadalom változik és ez (már?) nincs sokszor így. Sok pasi valóban könnyűvérűnek, rámenősnek tartja a nőt aki konkrétan kezdeményez. Sokan meg pont nem. Szerintem nagyon vegyes lett és kb. sose tudod, hogy most merjél-e tökös lenni vagy se.

Nekem a saját tapasztalatom az, hogy ha konkrétan kezdeményeztem én nőként abból vagy nem lett semmi vagy csak szex. Szóval maradok a "félkezdeményezésnél" ahol sokat mosolygok, meg-megérintem esetleg (szerintem sokat mond, de sokaknak még mindig nem, meg eltérő kúltúrákban is eltér, van ahol fel se tűnik), kedvesebb vagyok vele, bókolok, stb stb. alkalmat teremtek arra, hogy lépjen ha akar, feldobok egy labdát. Ha akar lép, ha nem, akkor sem érzem azt, hogy minden nőiességemet eldobtam.

2023. szept. 29. 10:56
 7/12 anonim ***** válasza:
23%
Ha boldog házasságban élsz, akkor ne dobogjon a szíved más nőkre.
2023. szept. 29. 11:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Sajnos dobog, de már választottam és ki is tartok mellette. Azt nem értem, hogyan nem tűnt fel nekem az, hogy bejövök nekik. Az a nő aki tényleg az esetem az edzőterem tulajának volt a lánya, nem tudtam pontosan hány éves, fel sem merült bennem, hogy lenne nála esélyem, nagyon sok férfi járt oda jobb adottságokkal mint én rendelkezem. Azt hittem, hogy legalább 5 évvel idősebb nálam, mint kiderült csak 14 hónappal.
2023. szept. 29. 11:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen az is benne van a pakliban, hogy 15 éve gyakorlatilag észre sem vett, most éltesebb korban öltönyben, nyakkendőben már inkább átugrom a lécet. Az is lehet, hogy az eltelt időszak alatt megváltozott az ízlése, preferenciája, de én ebben nem igazán hiszek. Szebb nem lettem, bár a feleségem naponta elmondja, hogy az őszülés egy férfinél lehet sármos.
2023. szept. 29. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
És miért fontos ez most már? Hogy mi volt 15 éve?
2023. szept. 29. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!