Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék 26 éves lányként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék 26 éves lányként ismerkedni ilyen feltételekkel?

Figyelt kérdés

Egyetemet végzett, meglehetősen dekoratív lány vagyok, sportolok, imádom a művészetet, és a 40-50 körüli férfiak tetszenek. (Mind szellemi mint testi szinten ez a vonzó számomra)

Hol lenne érdemes ismerkednem?

Ami igazából fontos, hogy a másik is sikeres, művelt legyen, udvarias, akarjon még gyereket (van aki akar ennyi idősen ebbe ne kössetek bele légyszi), és tudja értékelni a természetességet, kedvességet, nyugalmat, és persze tudjon elköteleződni.

Most már úgy érzem, hogy szeretném megtalálni a párom akivel közösen boldoggá tehetjük egymást és akivel lehet maradandóra tervezni.

Akár online társkereső ötletet, vagy személyes ismerkedésre vonatkozó ötletet szívesen fogadok, hogy hova lenne érdemes eljárni…

Nem egyszerű kérdés tudom, de előre is köszi mindenkinek

(Szórakozni nem nagyon járok.)

2023. szept. 29. 09:29
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
73%
A gazdag, 40-50 és pasik pont könyvtárban, etkezdeben és vonaton nem fognak hemzsegni:-D
2023. okt. 5. 08:35
 42/51 anonim ***** válasza:
69%

41-es: A kérdező sehol se írja, hogy gazdagot keres. Legyen sikeres, ezt írja. Ez sokféleképpen értelmezhető. ha elolvasod a leírást, írja, hogy művelt legyen. Szeretne a férfiban lelki társat is találni. A sikeresség lehet olyan is, hogy szintén diplomás legyen, meg hasonlók. A sikeres mellé odateszi, hogy IS. Tehát egy olyan nőről van szó, aki maga is sikeres. Mondjuk ez nekem nem annyira szimpatikus (mármint az, hogy a sikeresség is alapfeltétel), de azon kívül nagyon is érthető, hogy vannak szellemi és emberi igényei. Azért írtam a fenti példákat, hogy ne társkeresőn keressen, mert az már tisztára húspiac, el van embertelenedve és pillanatnyi benyomások alapján döntenek az emberek egy fotó alapján. Tehát ÉLŐBEN célszerű ismerkedni. A fenti helyeken kívül koncerten, utazáson, vagy bárhol lehet ismerkedni, a hétköznapi életünk életét élve. A munkahelyet vagy szomszédságot azért nem ajánlom elsőre, mert annak lehetnek kellemetlen következményei (ha balul sül el a dolog, nem vagy nehezen lehet eltávolodni). De sok szerelem innen indul, váratlanul.

A legfőbb probléma azonban az, hogy a kérdező célcsoportja nagyrészt foglalt. Nehéz olyan férfit találni 35 felett, aki művelt, rendes, stb. és nem foglalt.

2023. okt. 5. 12:38
 43/51 anonim ***** válasza:
65%

Ertsetek már meg hogy be se lép ide!!!!

Tok mindegy mindegy mit írtok!!

2023. okt. 5. 12:51
 44/51 anonim ***** válasza:
81%

42-oké, végülis a sikerességet lehet abban is értelmezni, hogy legyen elégedett az életével, lehet az mondjuk egy jó kőműves is. De nagy általánosságban a sikerességet mégis a karrierhez, státuszhoz, ergo pénzhez szokták kötni. Nem definiálta, hogy számára mit jelent a siker.

Amúgy 40 fölött már sok az elvált, szóval nem reménytelen. Szerintem 30-38 között van hiány férfiakból, ők azok, akik még benne vannak a házasságukban, vagy még el sem indították a családalapítást,csak párkapcsolatban vannak.

2023. okt. 5. 12:55
 45/51 anonim ***** válasza:
100%
44-es: Pont a harmincasok közt van ma sok egyedülálló, mert ma már egyre kevésbé köteleződnek el az emberek, valamint a házasodási átlagéletkor is feljebb ment. Nem azt írtam, hogy a 40 felettieknél nincsenek szabad állapotúak, hanem azt, hogy a jó minőségű (művelt, nem alkoholista, stb.) férfiak száma kevés a nem foglaltak közt. Ezek oka az, hogy a rendesebb férfiak nemcsak átlagosan hamarabb köteleződnek el (belőlük már 30 körül is kevés a szabad), hanem a jobb természetük miatt ritkábban is válnak el. A várható élettartam meghosszabbodása miatt özvegy is kevesebb ebben a korosztályban. Ha valaki férfiként 40 felett huzamosan egyedül van, annak vagy az az oka, hogy defektes (pl. mama kedvence, vagy súlyos testi vagy pszichés beteg), vagy lepusztult alkesz, vagy olyan, aki élvezi a nőcsábász-létet. Tisztelet a kevés kivételnek. Ezért nehéz egy bizonyos kor felett rendes független férfit találni. A nagyon idősek közt megint több a számuk, mert sokan megözvegyülnek, de egy 26 éves nőnek érthető, hogy nem pálya a 65 feletti korosztály.
2023. okt. 5. 13:13
 46/51 anonim ***** válasza:
90%

én ismerek több olyan 40 feletti férfit, aki szeretne barátnőt, maximálisan hűséges típus, odaadó, kedves de évek óta nincs neki

mert túlságosan rendes

és nem a leghelyesebb

2023. okt. 5. 19:39
 47/51 anonim ***** válasza:
100%

46-os: Én pont azokat a férfiakat szeretem, akikről írsz. A rosszfiúk nem az eseteim. Én foglalt vagyok, az én párom is odaadó, kedves, hűséges és én ezt szeretem.

Nem tudom, hogy nem kevered-e össze a túlságosan rendest a tutyimutyival. Ugyanis egy férfias erő, határozottság azért kell ahhoz, hogy a nők többsége vonzódjon. Valószínűleg sok ilyen férfi azért van egyedül, mert ennek van híján. Sok a mamakedvence is köztük.

Még ma is sok olyan nő van, aki megbecsüli a rendes, kedves férfiakat, akik közülük kellően határozottak is, azok általában elkelnek. Sőt, belőlük van hiány idősebb korban.

2023. okt. 5. 21:40
 48/51 anonim ***** válasza:
77%

de igen, jól mondod

a tutyimutyira gondoltam, akiben nincs semmi férfiasság (a férfias testét leszámítva persze). amúgy elég sok ilyen van!

2023. okt. 6. 19:04
 49/51 anonim ***** válasza:
71%
Ha egy férfi tutyimutyi, akkor ne csodálkozzon, ha nem talál társat. Ez egy olyan tulajdonság, ami nagyon lerontja a többi hatását. Érdekes, hogy most mennyi ilyen férfi van. Szerintem főleg rossz nevelési hatásokra alakulnak ki ezek a férfiak.
2023. okt. 7. 11:32
 50/51 anonim ***** válasza:
32%

47: sajnos nincs igazad. Normalis, igenyes 50 fkent, esely sincs.

60+ 100 kgos nagyikbol lehetne valasztani

2023. okt. 8. 16:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!