Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék 26 éves lányként ismerkedni ilyen feltételekkel?
Egyetemet végzett, meglehetősen dekoratív lány vagyok, sportolok, imádom a művészetet, és a 40-50 körüli férfiak tetszenek. (Mind szellemi mint testi szinten ez a vonzó számomra)
Hol lenne érdemes ismerkednem?
Ami igazából fontos, hogy a másik is sikeres, művelt legyen, udvarias, akarjon még gyereket (van aki akar ennyi idősen ebbe ne kössetek bele légyszi), és tudja értékelni a természetességet, kedvességet, nyugalmat, és persze tudjon elköteleződni.
Most már úgy érzem, hogy szeretném megtalálni a párom akivel közösen boldoggá tehetjük egymást és akivel lehet maradandóra tervezni.
Akár online társkereső ötletet, vagy személyes ismerkedésre vonatkozó ötletet szívesen fogadok, hogy hova lenne érdemes eljárni…
Nem egyszerű kérdés tudom, de előre is köszi mindenkinek
(Szórakozni nem nagyon járok.)
"19/21 anonim ***** válasza:
A legtöbb fiatal nőnek a 40-50-es férfiak tetszenek pont ahogy fogalmaztál: Mind szellemi mint testi szinten"
Jò vicc ! Xdd inkàbb a 30 as .
Szerintem a kérdező olyan Vajna Tímea féle nő lehet. Idősebb korosztályra bukik mivel azok a pasik már egzisztenciával és jó anyagi háttérrel és biztonsággal rendelkeznek. Mindenük megvan amire a fiatal nő vágyik (kocsi, pénz és saját ház már ami nem panel). Az ilyen fiatal lányok erre vágynak. Vajna Tímea sem a 2 szép szeméért szerette Andy Vajnát.
Most nyilván ez miatt a válasz miatt tutira lepontoz majd a sok sértődött ember ahogyan a kérdező is mert a Gyakori Kérdések népe valamiért nem szereti az őszinteséget amit én valamiért nem értek. Hasonló válaszolók akik a 2.oldalon írtak választ ők is mind le lettek az őszinteségük miatt. Én inkább őszinte ember leszek mint hazug! Jó lepontozást barátaim!
egy ilyen idős pasi SOKKAL jobb az ágyban, mint egy harminc éves
sokkal több tapasztalata van, ismeri a női testet, tudja mire izgul fel a nő, egészen meglepően néhányan "olvassák" a női testet, tudja hol-mikor-hogy kell megérinteni hogy instant nedvesedjen + nem feszengenek
a gazdagoknak meg még egy csomó önbizalmuk is van
míg egy harmincas ezeket nem tudja, még lehet van benne egy kis félsz is, hogy nem tud teljesíteni, hogy kicsi neki ésatöbbi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!