Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Mióta voltatok jóba a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mióta voltatok jóba a párotokkal mielőtt randira hívott?

Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Én a korábbi munkahelyem által már ismertem őt, pár hónapig együtt dolgoztunk. Akkor még mindkettőnknek volt párja, viszont az egyértelmű volt, hogy bejövünk egymásnak. Természetesen nem történt köztünk semmi, én átmentem egy másik céghez, néha chatelgettünk, de semmi komoly.. kb másfél hónappal azután, hogy szakítottunk az akkori párommal, ő randira hívott.
2023. szept. 28. 14:08
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Azonnal :D

Nem igazán randi volt, inkább baráti progi, de fogjuk rá :D

Iskolai programon találkoztunk, labort látogattunk. Én szimplán egy jófej srácnak könyveltem el, ő meg belém esett.

Sajnos utána nekem ki is esett a fejemből a dolog - ugye a labor volt a fő esemény aznap, az maradt meg igazán. Nem felejtettem el, ma is emlékszem arra a napra, csak mivel nem tartottam lényegesnek, így nem jutott eszembe.

Valamivel később valami előadás volt, és úgy hozta a sors, hogy pont mellettem volt szabad hely. Nem ismertem meg, de azonnal jól elbeszélgettünk.

Valahogy szóba került, hogy szeretem az Alien szériát, és pont akkor adták a moziban a Covenant-ot (ami jó szar is lett, de nem baj, szép emlék :D)

Ő meg kapott az alkalmon, és elhívott. Nekem nem igazán van más Alien-es ismerősöm, így elmentem vele.

2023. szept. 28. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Mi buliban ismerkedtünk meg, és úgy köszöntünk el, hogy számot cseréltünk. Rá következő nap felhívott és megbeszéltük a randit, úgyhogy nem vártunk túl sokat.
2023. szept. 28. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Mi is buliban ismerkedtünk meg, másnap megkérdeztem, hogy esetleg nem szeretne-e meghívni fagyizni. Szeretett volna. Szóval mentünk :D
2023. szept. 28. 14:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem a párok került. Nem igazán szeretett. De megkérdeztem lenne e a barátnőm. Nem tudom miért mondott igent. Ennek 21 éve. 40f
2023. szept. 28. 14:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Szintén buliban ismerkedtünk meg. Pár nap múlva elhívott messengeren.
2023. szept. 28. 15:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyik páromat sem ismertem régóta, mielőtt randiztunk, 1-2 olyan férfi volt, akikkel jóban voltunk régebb óta (kollegák), és valamikor később randiztunk, de ezekből nem lett ennél több. (Szex se, csak párszor összefutottunk a városban, csók volt max, de aztán mégsem jöttek be annyira.)
2023. szept. 28. 15:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Közös baráti társaság révén már 2 éve ismertük egymást. Jóban voltunk, sok a közös érdeklődésünk, de nekem akkor volt barátom. Később az a kapcsolat megromlott, szakítottunk. Utána öttünk össze a párommal.
2023. szept. 28. 16:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor láttam harmadszor és akkor kérte el a számom. Addig csak egy vendég volt a munkahelyemen.
2023. szept. 29. 05:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Közel fél évig csak beszélgettünk. Inkább telefon és néha személyes találkozás.

Nem mondhatnám kifejezetten randinak, de elkezdett ölelgetni - innen már nem volt megállás... :D

Régen is szimpatikus volt. Csak örülni tudok, hogy összejöttünk végre! :)

2023. szept. 29. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!