Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az hogy a társkereső oldalakon a nők 80 százaléka a férfiak 20 százalékának válaszol csak és emiatt van a panaszkodás hogy csak szexre mennek, meg ghostingolnak, meg szeretőt keresnek stb. a társkeresőn lévő pasik?
Bármit is mondanak ez a 80/20 nagyon is igaz.
Férfiként bevallom, hogy sajnos kevés férfinak adatott meg az előnyös külső adottságok.
Nő vagyok, a 80/20 szerintem is igaz. De a "20"-nak nem születni kell, hanem tenni érte. Kellene egy belső igénynek lenni arra, hogy a tükörbe nézek, és tudom, hogy megteszek mindent azért, hogy kihozzam magamból a legtöbbet.
Ha a nők ugyanannyira nem foglalkoznának magukkal, mint a "80", nem lenne ennyi szép/csinos nő.
13. Szerintem túlagyalod. Egyszerűen az adott pillanatban az adott férfi, aki bejön, arra ír rá a nő. A belső igény meg a tükrök az alapból kell, hogy legyen, de párkeresés műfajban nem mindig csak ezen múlik. Lásd: pl az algoritmus, kit dob fel az applikáció, az is befolyásolja ezt...
(mondom ezt úgy, hogy hosszú idő óta nem társkeresőzöm és párom is van)
F
"igénytelen" ... "tenni kell érte"
1. társkeresőkön és az életben sem látsz a másik fejébe - ez akkor derül ki ha sikerül legalább 1 randit összehozni.
2. a testén, öltözetén, haján tud változtatni az ember ez tény.
DE! Van akinek lehet bármilyen frizurája, ruhája, sportos teste, ha a feje vagy másképp arcra a kutyának sem tetszik.
Egy csontszerkezeten plasztika sem segíthet, szóba jöhet orr és fülplasztika.----> és a legtöbb embernek ezzel van a legfőbb gondja úgymond az egész fejével, hogy nem jóképű.
És ebőbl van 20%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!