Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az hogy a társkereső oldalakon a nők 80 százaléka a férfiak 20 százalékának válaszol csak és emiatt van a panaszkodás hogy csak szexre mennek, meg ghostingolnak, meg szeretőt keresnek stb. a társkeresőn lévő pasik?

Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 13:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%

Bármit is mondanak ez a 80/20 nagyon is igaz.

Férfiként bevallom, hogy sajnos kevés férfinak adatott meg az előnyös külső adottságok.

2023. szept. 26. 15:39
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
10 most mondtál egy szélsőséges elméleti példát. Azt azonban ne akard beadni senkinek hogy a nők zöme (akik nem azzal házasodtak /költöztek össze élettársként aki a legjobban bejött nekik) spermabankba jár
2023. szept. 26. 16:10
 13/24 anonim ***** válasza:
30%

Nő vagyok, a 80/20 szerintem is igaz. De a "20"-nak nem születni kell, hanem tenni érte. Kellene egy belső igénynek lenni arra, hogy a tükörbe nézek, és tudom, hogy megteszek mindent azért, hogy kihozzam magamból a legtöbbet.

Ha a nők ugyanannyira nem foglalkoznának magukkal, mint a "80", nem lenne ennyi szép/csinos nő.

2023. szept. 26. 16:37
 14/24 anonim ***** válasza:
81%

13. Szerintem túlagyalod. Egyszerűen az adott pillanatban az adott férfi, aki bejön, arra ír rá a nő. A belső igény meg a tükrök az alapból kell, hogy legyen, de párkeresés műfajban nem mindig csak ezen múlik. Lásd: pl az algoritmus, kit dob fel az applikáció, az is befolyásolja ezt...

(mondom ezt úgy, hogy hosszú idő óta nem társkeresőzöm és párom is van)

F

2023. szept. 26. 16:39
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Ezen nincs semmi túlagyalva. A férfiak igénytelenebbek. Elég egyszerű.
2023. szept. 26. 16:42
 16/24 anonim ***** válasza:
13. Ja és férfiként is így van, tehát a mi keresésünket is némileg "megzavarják" az algoritmusok, a sorrend, az adott pillanatban milyen hatást vált ki az illető, vagy akár a véletlen műve, hogy jobbra akartam, de jaj, véletlenül balra ment... És ugye azt már nem hozod vissza.
2023. szept. 26. 16:42
 17/24 anonim ***** válasza:
95%
15. Te vagy az egyszerű.
2023. szept. 26. 16:43
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Az lehet, de a kijelentés is az. Nincs benne semmi Shyamalan csavar. Csak leírtam, hogy nő vagyok, és hirtelen egy egyszerű kijelentés szuper bonyolult lett.
2023. szept. 26. 16:47
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
18. Én írtam egy adalékot és meg is indokoltam, te csak vagdalkozol. Nézz tükörbe, ha már tükörről beszéltél.
2023. szept. 26. 16:51
 20/24 anonim ***** válasza:
91%

"igénytelen" ... "tenni kell érte"

1. társkeresőkön és az életben sem látsz a másik fejébe - ez akkor derül ki ha sikerül legalább 1 randit összehozni.

2. a testén, öltözetén, haján tud változtatni az ember ez tény.

DE! Van akinek lehet bármilyen frizurája, ruhája, sportos teste, ha a feje vagy másképp arcra a kutyának sem tetszik.

Egy csontszerkezeten plasztika sem segíthet, szóba jöhet orr és fülplasztika.----> és a legtöbb embernek ezzel van a legfőbb gondja úgymond az egész fejével, hogy nem jóképű.

És ebőbl van 20%

2023. szept. 26. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!