Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves lányként mennyire normális dolog a szüzesség?
Attól függ, hogy miért vagy szűz. Ha azért, mert még nem találtad meg azt a férfit, akiben kellően meg tudsz bízni, és csak a szex kedvéért nem dobod oda magad bárkinek, akkor normális.
Ha viszont vallási okokból, vagy irreálisan magas elvárások miatt, akkor nem normális.
"13, vallási okokbol miert lenne normális? Milyen jogon szabod meg, hogy ki miben hihet?"
Nem én írtam a választ, de reagálok.
Senki nem szabhatja meg, miben hihet a másik ember, és nekem pl. nem is áll szándékomban, senkire nem parancsolnék rá, hogy ne legyen hívő.. Ahogy azt sem szabhatja meg senki, hogy mit gondoljunk a vallásos emberekről. Senki nem fog megállítani abban, hogy komplett sötét idiótának tartsam, és lenézzem azt, aki vallási okokból nem szexel.
Nincs rá írva a 26 éves nőre (nem lány ennyi idősen, jiába szűz. Nő.), tehát elvileg nem befolyásol semmiben, nem nevetik ki az utcán miatta, vagy hasonló.
Okokat se ártana tudni. Van valami rendellenesség, ami miatt nem jön össze, vagy nincs szükség szexre (aszexualitás vagy bármi)?
Ha viszont minden rendben, és pl én ismerkednék egy 26 éves nővel, párkapcsolat céljából, és kiderülne, hogy még szűz... hát azért ez egy óriási red flag. Valami nagyon nincs a helyén. Nem is akarnám tudni, hogy mi... nekem olyan nőre van szükségrm páromnak, aki nem veti meg az ilyen élvezeteket, kívánja, vágyja, tesz érte. Mármint nem arra, hogy dugjon, hanem úgy általában egy komoly kapcsolatra, és mint ilyen, annak része a szex is, 26 évesen meg azért túl kellene lenni egy komoly kapcsolaton. Tehát egy pl aszexuálissal nem tudnék kapcsolatban lenni. Nekem szükségem van szexre. Vagy egy olyan sérült lelkületű nő sem való nekem, aki 26 éves koráig nem volt képes összehozni egy értelmes párkapcsolatot, vagy vallási bolond, vagy bármi. Tehát nyilván, önmagában az az infó, hogy szűz a 26 éves nő, nem ok, de egyértelműen utal egy olyan okra, ami azonnal ellehetetleníti a további ismerkedés lehetőségét nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!