24 éves lányként mennyire normális dolog a szüzesség?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 18:02
1/11 anonim válasza:
Ennyi idősen szűznek lenni nem egészséges és értelme se sok van.
2/11 anonim válasza:
Teljesen. Szerintem ezen rugózni nem normális. Majd megtalálod, akivel szeretnél szeretkezni, és amikor mindketten megkívánjátok, akkor megteszitek, amit akartok. Ez nincs korhoz kötve. Régen rossz, ha társadalmi nyomásnak akarsz megfelelni még a szexben is.
3/11 anonim válasza:
Normális, mert egy döntés, amit meghoztál. Amúgy... 24 évesen már nem lány vagy, hanem felnőtt nő.
4/11 anonim válasza:
Én 28 éves voltam amikor megtaláltam azt akivel megtörtent. Szerintem nem lettem se lelki sérült, se boldogtalan. 😉
Lehetőségem lett volna rá akár minden évben is, 17 éves koromtól, de úgy tűnik, túl válogatós voltam.
Nem maradsz le semmiről ne aggódj.
(2 gyerekes anyuka).
5/11 anonim válasza:
Szerintem ilyen lány már nincs. Én örülnék ilyen barátnőnek, de nagyobb esélyem lenne egy unikornisnál.
7/11 anonim válasza:
Azokat kerülöm amennyire csak lehet. Egy éjszakások, alkalmi kapcsolatok nem érdekelnek. Normális kapcsolatra hajtok. Ez, hogy ugye nálam alkalmik kizárva azért szűrik a csajok jelentős többségét. Alapból nem is tudják, hogy le reagálni a szituációt, mikor mondja a lány, hogy felmehetnénk hozzá, én meg rá vágom, hogy nem. Bár ebből volt egy nagyon aranyos szituáció egyszer.
Szóval nem ismerkedem ribikkel. Úgy se tudnék velük mit kezdeni.
8/11 anonim válasza:
Nézd, őszinte leszek, az én ismerősi (ezen belül) családi körömben csak olyan ennyi idős szüzet ismerek, akinél probléma van.
10/11 anonim válasza:
6 nem r*bancság ~20 évesen szexelni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!