Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem van oda még az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem van oda még az ex barátnőjéért?

Figyelt kérdés

Együtt vagyok a barátommal 4 hónapja, és nekem vannak gyanús jelek, az egyik, hogy követik egymást még Instagrammon, erre csak annyit mondott, hogy “5 évig voltak egymás támaszai és bizalmasai a jó és rossz periódusokban, és azért mert nem működtek együtt mint barát és barátnő, neki még egy olyan ember maradt az életében, aki fontos”.

A másik meghogy megtartotta a smile-s párnát, amit tőle kapott, erre csak annyit mondott, hogy azért mert kényelmes.

2023. szept. 23. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy követi Instagramon, meg megtartotta a tőle kapott párnát, még szerintem önmagában nem gáz. Párnát minek dobja ki, ha tényleg kényelmesnek gondolja?

Nekem is van olyan bögrém, amit az exemtől kaptam, nem hajítom a kukába, mert amúgy tetszik és használati dolog. Az exem iránt meg semmit nem érzek, sőt mondhatni, sosem volt egy igaz szerelem.

Az idézett részedet nem pontosan értem. Azt mondta, fontos neki még a volt párja? Ha valóban így gondolja, akkor felesleges volt új párkapcsolatot keresnie, mert ez szinte akkor csak pótlék.

Viszont, ha téged zavar a párna, meg minden egyéb, ami az exre emlékeztet, kérd meg, hogy rakja el, vesztek újat, stb.

Ha a páromat zavarná az én bögrém, minden kérdés nélkül kidobnám, mert nekem az ő érzései a legfontosabbak.

2023. szept. 23. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Dobd ki. Nem a párna miatt. Amit elmondott abban van érzelmi töltet. Totál mindegy milyen, ez a pasi nem tisztel téged. Aki igazán szeret egy nőt az semmilyen formában nem fog az exeivel foglalkozni. Főleg akkor nem, ha ez téged zavar, ez a tiszteletlenség netovábbja, én kérdés nélkül kivágnám és megmondanám neki hogy olyan férfit keresek akinek nem teljesíthetetlen dolog kukázni az exeket az életéből, elfogafom ha fontos a múltja, legyen, de nem mellettem.
2023. szept. 23. 15:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Aki így vélekedik az szemmel láthatólag nincs még túl a múltján. Nekem pedig van önbecsülésem egy olyan kapcsolatnak szentelni a lényemet amiben ezek a kérdések fel sem merülnek. Szerintem nettó önbecsapás és hazugság ez a jóban maradtam az exemmel, puszipajtik vagyunk téma. Nem. Nincs ilyen, aki szerint ez létezik és nem tud 100%ban a párjára koncentrálni, hanem kell még mellette az ex "jóbanléte" az egy merő átlátszó pótcselekvés és önbecsapás és meg lehet magyarázni, bele lehet magyarázni dolgokat mint mindenbe, de néha nemárt leszállni a földre és felszedni egy kis méltóságot az ember lányának/fiának. Én tuti nem lennék együtt egy olyan férfival akinek mellettem fontos egy olyan nő aki azt a szerepet töltötte be hajdan mint én, úgy ért hozzá, úgy kötődött hozzá érzelmileg (vagy még kötődik is ugye...), úgy bújt vele ágyba, hát viselje ezt el akinek 6 anyja van... ez az én meglátásom, az én gondolkodásom, de a saját boldogságod érdekében javaslom építs magadnak egy hasonlót és ne akard magad mindenképpen ostorral veretni😄 #2es voltam és 20/L
2023. szept. 23. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!