Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ronda kövér idős férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ronda kövér idős férfi hogy tud így elvarázsolni egy csinos vonzó fiatal lányt?

Figyelt kérdés
Most hallottam hogy a volt egyetemi tanárom, aki 52 éves, pocakos, egyáltalán nem helyes. Elvette feleségül az egyik tanítványát, aki most olyan 26 éves és már terhes is tőle....
2023. szept. 23. 10:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10. Lehet neked kényelmesebb ezt hinni hogy ez csak egy kamu vagy nem tudom és csak kitaláltam pedig ezt tényleg tegnap hallottam és nekem is leesett az állam hidd el
2023. szept. 23. 11:51
 12/23 anonim ***** válasza:
Pénz, pénz, pénz
2023. szept. 23. 11:56
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha a lanyom akarna egy elhizott 50 eves hapsihoz menni azon gondolkodnek, hogy mit rontottam el a nevelest. Semmi romantikus sincs az egyik ember kihasznalasaban. Es mivel nem futó kaland hanem hosszan terveznek, sajnalnam hogy özvegyasszonykent kell majd gyerekkel vagy gyerekekkel boldogulnia egyedül.
2023. szept. 23. 12:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Ja, hogy tanár. Nagyon korrekt felelőssegteljes tanar lehet, vajon hány viszonya lehetett korábban!? Amúgy szinte az összes felsófokú intezmenyben dolgozó tanár csalja a nejet. Ők dgnak félre legtöbbször.
2023. szept. 23. 12:10
 15/23 anonim ***** válasza:
47%

A diákok hajlamosak felnézni a tanarokra. Es azt szerelemmel osszekeverni meg a rajongast is.

Ezt a f szok meg kihasználják.

Aki d.ghato d.gják es kész.

2023. szept. 23. 12:13
 16/23 anonim ***** válasza:
15. Pontosan
2023. szept. 23. 12:15
 17/23 anonim ***** válasza:
Azért benne van a pakliban, hogy csak kaland lett volna, de a lány terhes lett és csak ezért ment hozzá és nem azért, mert szerelmes lenne belé. Hogy miért kezdett vele egyáltalán? Lehet apakomlexus, de lehet csak bejött neki a tanár intellektusa és tekintélye. Nem ritka, ha valaki vonzónak tartja a főnökét, tanárát, pedig ha csak egy ismeretlen lenne, aki elmegy mellette az utcán, rá se nézne.
2023. szept. 23. 12:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Szóval ahogy irtak, az előbb, ha már terhes a nő az jelentheti azt is, hogy a tanár felcsinálta az egyik diákját es elvette, hogy ne legyen botrány. A többi szivárványos dolgot hozzá lehet adni.
2023. szept. 23. 12:57
 19/23 anonim ***** válasza:
34%

Annyira szánalmas, ahogy süt a rosszindulat az összes válaszolóból, ahogy tárgyiasítják és beárazzák a két említett személyt. Undorító ahogy gondolkodtok. De nem a ti hibátok, ilyen a magyar társadalom…

Az persze egyiknek sem fordul meg a fejében, hogy nekik esetleg ÍGY JÓ és kész?

Nem minden ember gondolkozik szintekben meg kategóriákban vagy korosztályokban.

2023. szept. 23. 15:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Sajnos nem ismered az embereket eléggé, idealizált világban élsz, de nem is várom el, hogy kritikusan gondolkodj, mert ahhoz bátorság kell, levenni a szemellenzőt és úgy látni a dolgokat ahogy azok vannak. 100- ból 99 esetben a tanárbácsi nem lesz szerelmes a diákjába, csak a kéjvágy vezeti. Ezért ne én legyek már az undorító. En legalább nem akarom felmenteni ezeket az embereket. Egy ilyen kapcsolat sosem lesz egyenrangú, volt szerencsém látni, te meg nyugodtan higgy amit akarsz.
2023. szept. 23. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!