Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes randi előtt szerintetek is feltétlenül fontos a szóbeli telefonos beszélgetés?
Szerintem fontos, igen.
Írásban van idő pl végiggondolni egy választ, esetleg “kozmetikázni” azt, vagy legalább áttekinteni központozás, helyesírás stb szempontjából- már akinek ez fontos és van rá igénye.
Az is csalóka lehet, hogy a legtöbb csetes alkalmazásban már van autocorrekt, de legalábbis beállítható helyesírásellenőrző…
Szóban minderre korlátozottabb lehetőség van, így azt gondolom: a NAGYON durva suttyókat, tanulatlanokat bizony ki lehet szűrni feltétlenül, ahogy az “öhö”, “izé”, “haggggyaaddd máááá” stílus és a vég nélküli b+ káromkodás is elég hamar kiderül.
Szerintem jól látod, ha valakivel EMBERKÉNT, egyelőre a férfiasságát/nőiességét nem ismerve is el lehet beszélgetni, szimpatikusak a gondolatai, hasonlóak az elvei, esetleg a kommunikációs stílusa, műveltsége, érdeklődése stb mint az enyém, az biztosan előrevisz.
(Viszonylag könnyen kibuknak a túlságosan riasztó tulajdonságok is, pl a fröcsögős politizálás, esetleg túl anyagias/bizalmaskodó kíváncsiskodás, a csak szexre hajtó hozzáállás vagy bármi, ami nem annyira bizalomgerjesztő)
…sőt én még tovább mennék: a mai világban semeddig nem tart és még pénzbe sem kerül egy facetime, kamerás messenger vagy viber hívás- akkor legalább a másik külsejét illetően is van legalább egy felületes check- talán az ilyen fogatlan-ápolatlan vonalat is lehet vele szűrni valamennyire.
Sok sikert :)
Nem értek egyet teljesen.
Én speciel rühellek telefonon beszélni, és ha valakinek kényelmetlen a telefonis beszélgetés, a másik irányba is félre ismerheted a másik felet, mert mi van, ha élőben teljesen normális, de telefonon nem tud jól beszélgetni?
Én már vagy 15 lánnyal találkoztam online társkeresőről és még soha nem beszéltünk előtte telefonon.
23F
😆
Talán 1, max 2 esetben lehetett ez igaz
Egyébként meg a 15ből 6tal lefeküdtem, szóval nem olyan rossz arány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!