Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki tetszik nektek, miért kerülitek tudatosan őt?
AKkor ja, engedd el.
Csak hitegetett :/
Ha velem is csinálja, bunkónak tartanám.
"Úgy érzékelem folyton flörtölni akar velem."
Csak te érzékeled így, lehet alapvetően kedves, mindenkivel megtalálja a közös összhangot, vagy csak szimplán ilyen az alap stílusa. Te pedig félreértetted a közvetlenségét.
"nagyon jól kijövünk egymással, mondhatni a szimpátia, a kémiai vonzás nagyon is kölcsönös közöttünk"
Kémiai vonzás XD, na szórakozz, kovalens kötés van köztetek vagy mi a pitsa? Ekkora baromságot. Szimpatikusak lehettek egymásnak, de ilyen kémiai baromságokat hagyjuk már.
Ahogy az előző pontban is írtam, alapvetően jó természetű, kedves ember lehet. Ne gondold túl a dolgot.
Hívd el ranidzni, ha elhívtad és elutasított akkor hagyd a francba, nem érdekled.
"az utóbbi időben tudatosan, de kerül engem"
Pontosan ezért is kerül, mert túl nyomulós vagy és egyértelmű, hogy nem akar tőled semmit. Max egy kicsit bepróbálkozott és kíváncsi volt hogyan reagálsz, viszont van jobb elérhető lehetőség számára, szóval téged kvázi "offolt".
"Kiderült én is tetszem neki, de valamiért most nem akar új kapcsolatot kialakítani senkivel"
Mint írtam lehet valmennyire tetszel neki, de van sokkal jobb és akár több lehetősége nálad, szóval te kiestél a körből.
A nem akar új kapcsolatot amúgy is egy hatalmas nagy hazugság. Ne aggódj 1-2 hét és kiderül, hogy már van is kapcsolata. De abban biztos lehetsz, hogy szexpartnere mindig van. Lehet az egyikkel tovább fejlődött a dolog vagy akár talált egy sokkal jobb partit nálad.
Egy jó tanács: soha ne az érdekeljen mit mondanak a nők, hanem azt, hogyan cselekednek. Általában a két dolog nincs szinkronban.
Ahogy te is tapasztalod, elmondja, hogy nem akar kapcsolatot - ez azt jelenti, hogy VELED nem akar semmit
- nincs meg a kémia: ez azt jelenti, hogy ronda vagy
stb.
Én jártam hasonló cipőben, és tényleg azt tanácsolom, hogy felejtsd el a dolgot.
A csaj kezdeményezett nálam, tök jól elvoltunk, volt csók meg minden, én másnap rákérdeztem, hogy lehet-e folytatás, erre az volt a válasz, hogy még friss neki a szakítás nem áll készen. Én úgy voltam vele, hogy akkor nem foglalkozok a dologgal, erre ő kezdett el minden nap írogatni. MIkor mégis kb. 1 hét után elhívtam randizni, megint csak visszautasított. Aztán végül ő hívott el engem. Letudtuk a randit, már meg is beszéltük, hogy lesz folytatás, aztán mire elérkezett a megbeszélt időpont, kiderült, hogy már van pasija. Ennyit arról hogy nem áll készen...
Kamu az egész. Csak az számít mit cselekszik, semmi más nem lényeges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!