Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki tetszik nektek, miért kerülitek tudatosan őt?
Figyelt kérdés
Van egy nálam 3 évvel idősebb kolléganőm, nagyon jól kijövünk egymással, mondhatni a szimpátia, a kémiai vonzás nagyon is kölcsönös közöttünk. Úgy érzékelem folyton flörtölni akar velem. Ezen felbuzdulva szerettem volna a kollegiális kapcsolatunkat magasabb, személyesebb szintre emelni, erről beszélgettem is vele. Kiderült én is tetszem neki, de valamiért most nem akar új kapcsolatot kialakítani senkivel (ennek oka nem ismert előttem), valamint elismerte azt is, hogy az utóbbi időben tudatosan, de kerül engem. Nem igazán értem ezt a reakciót, megnyilvánulást. Ellentmondást érzek a testbeszéd és a közölt információ között. Miért csinál valaki ilyet?
A nő lehet nem tisztázta magában, hogy mit akar, nincs felkészülve az új kapcsolatra, de a biosz működik.
2023. szept. 22. 07:24
2/15 anonim válasza:
Én ha kerülök vkit akkor nálam ott a probléma hogy nem beszélgetek vele szívesen. Mert a beszélgetés nem könnyed es nem jóérzéssel tölt el, hanem zavaró vagy idegesítő vagy lefáraszt csak.
Ha olyan passzban vagyok akkor beszélgetek az infóssal pl mert alapvetoen jo kedvem van, de amugy nem szoktam mert unalmas semmilyen pali alapvetoen.
Ha jo kedvem van viszont lehet bàrki bármilyen sz.rember még a fallal is elvagyok, de alapvetoen utálom ha vki ilyen. Alapvetöen nem állok le vele trécselni.
2023. szept. 22. 07:31
3/15 anonim válasza:
Kollega. Ez a kulcs. Tehát jó kapcsilatot akar ápolni kényzerből mert kollega vagy de amugy nem kellenél neki.
2023. szept. 22. 07:32
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én ha valaki nem szimpatikus nekem, függetlenül kolléga, vagy sem, nem vagyok irányába ennyire nyitott, pláne nem flörtölök vele. Igyekezném a vele folytatott dolgot, kommunikációt a lehető leghamarabb lezárni, hogy minél hamarabb elmenjen. Itt más a helyzet, mint írtam is. Értetlenül állok a dolog a előtt... ha meg mindezt tényleg a jó munkahelyi viszony miatt "játsza meg" valaki, na azt inkább már nem is minősítem...
2023. szept. 22. 07:52
5/15 anonim válasza:
Felejtsd el, jobban jársz, lehet egófényező voltál.
2023. szept. 22. 07:54
6/15 anonim válasza:
Csak hülyít téged. Ha tetszik egy nőnek egy férfi, akkor valóban gyakran tudatosan kerüli, viszont erről sosem beszél a férfinek őszintén.
2023. szept. 22. 08:18
7/15 anonim válasza:
Gondolom tetszel neki, de továbbgondolta a történetet.
Mi van akkor ha összejöttök, de később szakításra kerül a sor?
Biztos átgondolta hogy szeretne e egy munkahelyen dolgozni veled napi szinten úgy hogy ti már szakítottatok. Sokan vannak akik ezt nem gondolják végig és később ezért kell új munkahelyet keresniük.
Sokkal jobb ha nem keveri a munkát a magánélettel.
Persze közben biztos jól esik neki a figyelmed, de ettől jobban nem akar belebonyolódni.
2023. szept. 22. 08:46
8/15 anonim válasza:
Mert házi nyúlra nem akar lőni, hiába tetszel neki. De tetszel neki, ezt elhiheted, hisz a testbeszédéből is láttad, és mondta is. Nekem is volt ilyen, azért kerúltem, mint a tüzet, mert foglalt voltam, csak éppen nagyon hasonlóak voltunk és még s kémia is működött sajnos.
2023. szept. 22. 09:03
9/15 anonim válasza:
4
De attol mèg flörtölnek szintén csak a jókapcsolat ápolás miatt. Hogy a pasi ne érezze magát ugy hogy levegonek van nézve mert akkor köcsögök lesznek.
2023. szept. 22. 10:00
10/15 anonim válasza:
Annyira nem tetszel neki, vagy kollégával nem akar kezdeni.
Amikor kiderült hogy tetszel neki is, akkor elhívtad valahova vagy aztán lerázott?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!