Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vonzóak a tetovált nők, akkor a tetovált férfiak is azok?
Nekem személy szerint van olyan vonzó egy tetovált csúnya nő, mint egy tetoválatlan szép nő. Az okát nem tudom.
Ez férfiak esetében is így lehet fordított esetben?
Vagy teljesen jelentéktelen kérdés.
31 F
Taszító mindenkin a tetoválás. Olyan, mintha ott piszkos lenne a bőr.
Bírom, hogy boldog-boldogtalan úgy öltözik, hogy látsszon a tetoválása pl. utcán, pedig a kutyát se érdekli. Sokszor elkerülhetetlen, hogy a másik képébe tolják, ebben nem értem, mi a jó. Ennyivel én meg a ruhámra írhatnám, hogy beszélek hollandul vagy játszom balalajkán, az se érdekelne senkit, és nem érezném magam normálisnak, a vadidegenekkel közölni akarnék magamról így onformációkat.
Nekem csak pasikon tetszik,főleg ha nagyobb tetkóról beszélünk.
Esküvői ruhánál kimondottan undorító,ha valaki habos babos mennyaszonyi ruhát akar,az ne varrassa már ki magát,vagy varrassa ki,és akkor
meg a tüll rucit felejtse el.Mert a kettő nagyon üti egymást.
Miért kell a végletekben gondolkodni?
Egy átlag növésű átlag súlyú nő vagy férfi esetében. Pl ahol egy nagyobb tömeg van jobban megnézem azokat a lányokat. Sok átlagos esetében! Igazából a tetoválás sem mindegy, mert nekem az ilyen csak feketével csinált "sittes" tetoválások jönnek be.
Ha valaki magára tetováltatja a kutyáját vagy a gyerekét az nem vonzó. Hanem inkább aki azt üzeni azoknak akik azt mondják, hogy csúnya hogy csak azért is csináltatok magamnak és sokat csináltatok. Azért mert nekem tetszik.
Az ilyen kutya, gyerek, párkapcsolati témájú nekem hülyeség. Lehet az a gyerek lesz Anders Breivig :D
De nyilván egy irodista öltönyös ffi vagy kosztümös nőhöz nem passzol annyira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!