Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj küldött feléd korábban jeleket, hogy bejössz neki, utána meg elkezd flegmázni, közönbösen viselkedni, az annak a jele hogy nem akar már semmit, vagy akarna csak mivel nem léptél, ezért bevágja a durcát?
Megkérdeztem tőle hogy nem e bántottam meg, nem igazán válaszolt csak pislogott, mintha nem értené a kérdést vagy feleslegesen tettem volna fel.
Tényleg nem igazodok ki rajta...amugy sokszor ilyen feszültnek, búval b..nak tünik.
Gondolom tudja, hogy Te egy ilyen művészlélek vagy valamiféle író-költő.
Ezért nem szeretne megzavarni az alkotási folyamatba, inkább bánatosan tovább ballag:)
Egonoveles…
Amugy ez jatszamazas reszerol, neki tetszik ha valakinek bejon es es szepnek tart valaki…
4-es lehet képzelődtem, az a baj hogy ezt a fajta közvetlenséget ha túlzásba viszi egy nő, az félreértésekre adhat okot. így ő se csodálkozzon..
Majd lehet hogy rákérdezek, csak lehet hogy annak is ilyen pislogás lesz a vége.
Szerintem meg küldte azokat, csak aztán meggondolta magát. Látott utána dolgokat amik mégse tetszettek, talált olyat aki érdekesebb, vagy csak simán így kelt fel, aznap meg úgy. De az is lehet akkor ott volt épp valaki és miatta csinálta veled ezt, így belegondolva egész sokféle lehetőség lenne még. Utólag ezeket meg kár is számonkérni rajta, a legtöbb nő simán letagadja. Még az ennél full egyértelműbb, tényleges kavarásokat is, ha úgy van :)
Meg hát utólag már mire mennél vele. Nőknél az adott pillanatban kell lépni, ha elmúlik a pillanat néha annyi is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!