Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek milyen típusú nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen típusú nővel voltak rossz tapasztalatai? Melyik volt az a típus amelyikkel már többször is megjártad, mert mindig problémás volt?

Figyelt kérdés
Kinézet, külső, belső, stílus, jöhet bármi ami közös pont. Valós tapasztalatokat várnék, akik tényleg megjárták már párszor, és azóta red flagként kezelnek bizonyos dolgokat. Igen, kissé tipizálós kérdés, de próbáljuk meg higgadtan, tárgyilagosan kezelni. Ez a kérdés nem gyűlölködésre lenne, inkább egyfajta figyelemfelkeltés és okulás a többiek számára. Hogy melyikek manapság a veszélyesebb nőtípusok, akikkel vigyázni kell. Várom a válaszokat.

2023. szept. 20. 19:19
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Szerkesztheted ide is nyugodtan, ha úgy van. Engem legalábbis - a többséggel ellentétben - szórakoztat ez a fajta gonzó verbálszabadáramlás. Némileg feldobja a jelenleg is éppen szürke böngészőhátteremet, amikor ezeket olvasom.

És persze jöhetnek továbbra a többiek által is az ontopic gyakorlatias példák. Mert gyűjtögetni, szemlélődni és elemezni jó.

2023. szept. 21. 18:51
 22/25 anonim ***** válasza:
55%
Ja, láttam milyen nyugodt maradtál legutóbb is:D
2023. szept. 21. 19:07
 23/25 A kérdező kommentje:
Ha nem keversz össze épp másik idegbeteg kérdezőkkel, akkor pedig veled nyugodt szoktam maradni. Lelkes rajongója vagyok az itteni munkásságodnak, 100 közül is felismerném. Kár hogy te engem a jelek szerint már kevésbé :)
2023. szept. 21. 19:28
 24/25 anonim ***** válasza:

"Kavarásból passz, már 30 felett vagyok kicsivel, szóval voltak jó páran."

Ez nálam nem számít, meg a véleménye sem a kavarósoknak. Azért köszi.

2023. szept. 21. 19:29
 25/25 anonim ***** válasza:

19-es azt se tudod milyen kedvesnek lenni alapból ösztönösen.

A következő irományaidat írogasd magadnak. A válaszaid bulling tartalmúak és sanszos hogy kivetíted önmagadat az irományaidba más embereket fikázva.

Egyébként biológiához se értesz. Aki 3 hétig rendesen menstruálna az életveszélyes helyzetben lenne szerencsésebb helyzetben más helyzetben elvérezne. Az rengeteg vérveszteség lenne.

Nagyon beteges elméd van. Kezdj el önmagaddal foglalkozni.

2023. szept. 22. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!