Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek milyen típusú nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen típusú nővel voltak rossz tapasztalatai? Melyik volt az a típus amelyikkel már többször is megjártad, mert mindig problémás volt?

Figyelt kérdés
Kinézet, külső, belső, stílus, jöhet bármi ami közös pont. Valós tapasztalatokat várnék, akik tényleg megjárták már párszor, és azóta red flagként kezelnek bizonyos dolgokat. Igen, kissé tipizálós kérdés, de próbáljuk meg higgadtan, tárgyilagosan kezelni. Ez a kérdés nem gyűlölködésre lenne, inkább egyfajta figyelemfelkeltés és okulás a többiek számára. Hogy melyikek manapság a veszélyesebb nőtípusok, akikkel vigyázni kell. Várom a válaszokat.

2023. szept. 20. 19:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%

Az aranyos, cuki csajok, akik előadják, hogy ők nem olyan lányok. De, tényleg. Szinte csak velük volt negatív tapasztalatom. Hardcore toxikusak.

Vicces, hogy kevertem elég ribis csajokkal is és ők teljesen korrektek voltak végig.

2023. szept. 20. 20:04
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

11, ez mennyiből mennyi volt?

Össz. kapcsolat, "riibis" vs "cuki"? Ez érdekes.

2023. szept. 20. 20:06
 13/25 anonim ***** válasza:
61%

#12: Komoly kapcsolat (értsd, normálisan együtt voltunk több, mint egy évet) 4 volt. Ebből 1 volt olyan, aki bevallotta, hogy elég nagy pasizó volt, nyíltan kimondta, hogy a szex is nagyon fontos lesz, hogy milyen rosszfiús dolgokat szeret. Végig teljesen korrekt volt és a legértelmesebb nő, akit valaha láttam.

Kavarásból passz, már 30 felett vagyok kicsivel, szóval voltak jó páran. Tavaly volt egy szakításom, szóval azóta képbe került 3 lány. Ebből 2 előadta a cuki, ártatlan, szegény lányt, aztán elég toxikusba mentek át. 1 volt az, aki szimplán rám mászott egy buliban és utána is lógtunk/lógunk együtt és egyszerűen korrektül lehet vele beszélgetni, nem játszmázik meg nem tolja, hogy szegény ő.

2023. szept. 20. 20:18
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
A lehúzósakat kerülni kell. Akik 30 pasival írogatnak a neten. Aztán kajákat rendeltet velük. Senkivel nem akar igazán összejönni (oke lehet egy herceg kép előtte) de senki nem kell neki azok közül akiket rendszeresen kihasznál.
2023. szept. 20. 21:38
 15/25 anonim ***** válasza:

#5-ös mit jelent az, hogy "különböző patás elváltozásokkal terhelt"?

Az mióta emberi tulajdonság? Nem azért de aki így ír más emberekről az inkább lejáratós szöveg mint a valóság.

Mi a szakmád? Kíváncsi lennék ki ír így milyen szakma képviselője?

A szakma mióta emberi tulajdonság? Na és a weboldalkészítés mióta emberi tulajdonság amivel többször is megjárja az illető? Nekem inkább úgy tűnik hogy abban a szakmában dolgozó összes embert akarod befeketíteni. Te több weboldalkészítő csajnál tapasztaltál megjárós tapasztalatokat? El nem tudom képzelni milyen tapasztalatok lehetnek ezek kapcsolatban.

Mi a te olvasatodban a weboldalkészítő szakma? Ha ennyire fikázod őket meg is tudod határozni mi ez a szakma? Hiszen több ilyen szakmájú nővel voltál kapcsolatban a szövegből következtetve. Akkor biztos tudod milyen ez a szakma. Meséld már el.

2023. szept. 21. 09:30
 16/25 anonim ***** válasza:
A grafomán jelentésére is kiváncsi lennék hogy mit értesz grafomán embereken?
2023. szept. 21. 09:31
 17/25 anonim ***** válasza:
41%

Hát biztos nem olyan, aki állva el tudna aludni, mert ahhoz a "nagy számú" "többséghez" tartozik, akit ha megtalál éppen egy vicces vírusocska három hétig menstruál, egy hétig nem tudja mi van, aztán regenerálódik két hónapig, ami alatt valahogy visszaszerzi az elhullott hajszálait, amit már így is lefelezett a kis rohadék, aztán kezdődik újra előről.

És biztos nem olyan, aki ezalatt rájön, hogy ha akarna se tudna normális helyre már elmenni, amíg ez az egész rémálom meg nem szűnik, mert a legtöbb munkahelyen ugye nincs ágy.

De azért írni tud, max. közben megiszik otthon amikor akar egy liter kávét, meg igyekszik a 8-as vaseredményét az élőkre jellemző szintre felhúzni.

Szóval, a grafomán nem ilyen, hanem pörög , és az összes hülyesége ellenére legalább van benne életerő.

2023. szept. 21. 11:30
 18/25 anonim ***** válasza:
17-es a szövegképed alapján 5-ös vagy. Jól tippeltem hogy nem tudod mit jelent a grafomán szó jelentése. De ha nem 5-ös vagy te sem tudod. A szöveged amúgy neked is tapló regény kitalált hülyeségekkel. Mint ahogy 5-ösnek is rágalmazó szövege van.
2023. szept. 21. 18:28
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem, ebben még kedves voltam.

De figyelj, szerkesztem a következő kátémat.

Még az időpontját nem tudom pontosan, hogy mikor de szerkesztem.

Puszi

2023. szept. 21. 18:36
 20/25 anonim ***** válasza:
37%

ja, ❤️

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

2023. szept. 21. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!