Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha unom már hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha unom már hogy egy vagyok a sok közül?

Figyelt kérdés

Szerencsés vagyok a kinézetemmel, ezért már tini korom óta kedvelnek a lányok. Sokszor ők maguk kezdeményeznek, jópár kapcsolatom is így született hogy a lány akarta jobban. Viszont az utóbbi időszakban meglehetősen balszerencsésnek érzem magam a párkapcsolatokban. Lehet hogy nevetségesen fog hangzani, de én vagyok az a fiú aki sokszor csak "arra kell" nekik. Mondom a példákat az elmúlt pár évből. Tehát mondjuk szakít a lány a barátjával, és akkor egyből rohan hozzám hevesen. Pár hétig kavarunk, aztán vagy visszamegy az exéhez a lány, vagy valaki mással kötött ki végül tartósba. Olyan is volt hogy velem csalta meg a barátját a lány. Nekem persze azt mondta már szakítottak, meg nem is szexelésnek indult az egész, csak valahogy az ágyban kötöttünk ki ott is a végére. Nyilván ott se lett folytatás, úgy hallottam volt sok balhé aztán kibékültek a barátjával. Olyan is volt akivel frissen ismerkedtem meg, már az első randin szex, aztán még párszor összejártunk, de azt mondta nem akarja lekötni magát. Ő egy idő után el is tünt, nem keresett többet sőt letiltott, gondolom talált mást. És van nekem egy barátság extrákkal lánybarátom is akivel néha összejárunk, olyankor van beszélgetés és szex is. Élvezem azokat az estéket. De kissé csalódtam, amikor megtudtam hogy pár fiúval még ugyanígy összejár, váltogatva.

Szeretnék már én is egy normális kapcsolatot, de valahogy úgy érzem nincs szerencsém, mert a legtöbb lány csak szexelni akar velem, és végül mindig valaki mással állapodnak meg. Hol hibázok, vagy miben kellene fejlődnöm?

2023. szept. 20. 16:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Osztódjál és akkor több leszel. :))
2023. szept. 20. 18:42
 12/13 anonim ***** válasza:
28%

Átérzem, nekem is volt jó pár ilyen az életemben.

A sztori egyszerűen annyi, hogy túl sok vagyok. A másik srácok egyszerűek, toxikusak. A fiatal generációs lányoknak jellemzően nem kell egy olyan pasi, aki fix, biztos pont, hanem az kell, hogy legyen "izgalmas" az egész. (Volt, hogy szinte szó szerint meg is kaptam ezt a magyarázatot.)

Az írásmódod alapján, azért te is értelmesebbnek, érzelmesebbnek és összeszedettebbnek tűnsz az átlag pasiknál. Ezzel instant könnyen bukhatod a komoly kapcsolatokat, mert arra vagy jó, hogy melletted szedjék össze magukat vagy az egójukat.

(Egyébként amilyen női válaszok jöttek... Mennyire nincsenek képben emberek a saját nemükkel kapcsolatban.)

2023. szept. 20. 20:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12es! Nekem is fura volt kicsit pár válasz, de én örülök a válaszoknak. Sose tudni melyik visz végül előrébb. Lehet benne valami amit mondasz, mert most visszagondolva mindig akkor kezdődtek a problémák, amikor kicsit is elkezdtem kötődni. Nem mentem érzelgősbe, csak egyszerűen érezhették hogy kezdek odaadóbbá válni, vagy nem tudom. Lehet az eddigi lányoknak tényleg inkább az izgalom kellett, és amint kezdenek biztosak lenni a dolgaink, na akkor lécelnek le. Jó látni itt sorstárs férfi véleményt is.
2023. szept. 20. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!