Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha unom már hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha unom már hogy egy vagyok a sok közül?

Figyelt kérdés

Szerencsés vagyok a kinézetemmel, ezért már tini korom óta kedvelnek a lányok. Sokszor ők maguk kezdeményeznek, jópár kapcsolatom is így született hogy a lány akarta jobban. Viszont az utóbbi időszakban meglehetősen balszerencsésnek érzem magam a párkapcsolatokban. Lehet hogy nevetségesen fog hangzani, de én vagyok az a fiú aki sokszor csak "arra kell" nekik. Mondom a példákat az elmúlt pár évből. Tehát mondjuk szakít a lány a barátjával, és akkor egyből rohan hozzám hevesen. Pár hétig kavarunk, aztán vagy visszamegy az exéhez a lány, vagy valaki mással kötött ki végül tartósba. Olyan is volt hogy velem csalta meg a barátját a lány. Nekem persze azt mondta már szakítottak, meg nem is szexelésnek indult az egész, csak valahogy az ágyban kötöttünk ki ott is a végére. Nyilván ott se lett folytatás, úgy hallottam volt sok balhé aztán kibékültek a barátjával. Olyan is volt akivel frissen ismerkedtem meg, már az első randin szex, aztán még párszor összejártunk, de azt mondta nem akarja lekötni magát. Ő egy idő után el is tünt, nem keresett többet sőt letiltott, gondolom talált mást. És van nekem egy barátság extrákkal lánybarátom is akivel néha összejárunk, olyankor van beszélgetés és szex is. Élvezem azokat az estéket. De kissé csalódtam, amikor megtudtam hogy pár fiúval még ugyanígy összejár, váltogatva.

Szeretnék már én is egy normális kapcsolatot, de valahogy úgy érzem nincs szerencsém, mert a legtöbb lány csak szexelni akar velem, és végül mindig valaki mással állapodnak meg. Hol hibázok, vagy miben kellene fejlődnöm?

2023. szept. 20. 16:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Azt látják rajtad, hogy komolytalan vagy, nem vagy érett komoly párkapcsolatra így nem is fognak veled bele. Légy felnőtt! Csak ennyi.
2023. szept. 20. 16:39
 2/13 A kérdező kommentje:

Sokan tényleg azt hiszik hogy üres a fejem, csak mert jól nézek ki. Holott ez nem igaz. Nekem is vannak mély érzéseim és jó gondolataim ugyanúgy, mint a többségnek. Meg is szoktak lepődni a lányok is sokszor, amikor kibontakozom. Gyakran előítéletesek az emberek és ezt sajnos én is megkapom. Aztán jönnek a meglepődések.

Miből gondolod hogy komolytalan lennék? Illetve hogyan lehetnék szerinted jobban felnőtt?

2023. szept. 20. 16:46
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Pl.barátság extrákkal fajta kapcsolatban vagy annak ellenére hogy komoly kapcsolatot szeretnél elmondásod szerint. A szavaid és tetteid ütköznek egymással.

Miért nem randizol, nem bújsz ágyba rögtön valakivel, hanem megismerni akarod és ha tényleg kibírhatatlan a vonzalom csak akkor szexeltek? Egyébként benne van a pakliban hogy akikkel "ismerkedtél" hasonló típusúak, mint te vagy, vagy mint írtad elég, hogy rád néznek, de az is lehetséges nyugodtan, hogy még nem botlottál bele a hozzád passzoló emberkébe. Viszont a barátság extrákat nem ártana abbahagyni, ha komolyan gondolod a változást...

2023. szept. 20. 16:51
 4/13 A kérdező kommentje:

A barátság extrákkal kapcsolatom igazából pont azért is van, mert a szexre szükségem van. Ha lesz tartós kapcsolatom, elengedem a barátság extrákkal lányt is, mert az úgy fair. Én hűséges lennék, ha lenne kihez.

Hát nehéz ez, de lehet hogy jót mondasz. Mert többnyire mindig engedtem a lányoknak, hogy hamar legyen szex. És aztán utána jöttek a leépítések, továbbállások. Gondolkodni fogok rajta.

2023. szept. 20. 16:59
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
Nagyot álmodtál Balazska. Ideje felébredni 🤡🥱
2023. szept. 20. 17:06
 6/13 A kérdező kommentje:
Miért pont Balázs? Ez valami új divatos beszólás? Ha csak rosszindulatú tudsz lenni akkor kérlek haladj is tovább. Nem muszáj ám mindenhova oda kommentelni.
2023. szept. 20. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
#4: De ezen mit kell gondolkodni? Hol ismerkedtél meg azzal a lánnyal, akit nem ismertél egyáltalán mielőtt randiztatok, csak ugye szex után dobott? Manapság bármelyik társkeresőn van külön lehetőség kiválasztani, hogy komolyat szeretnél, most nyilván vannak olyan lányok akik nem nézik meg a profilodat, de te attól még ez alapján te tudsz válogatni. Ha meg a valós életben szólítasz le valakit és úgy látod simán össze jönne a randi, akkor már ott érdemes lenne tisztázni, hogy nem csak szex lesz ebből, hanem komoly kapcsolat. Ha ez neki nem tetszik, akkor viszlát. Egész egyszerűen addig kell próbálkozni, amíg nem jön össze.
2023. szept. 20. 17:54
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem te az a tipusu hapsi vagy aki allandóan lesben áll, folyton jeleket bocsát ki a külvilág nőtagjai felé, flörtöl ezerrel, persze, hogy nem tekintenek rád komolyan, mivel nem vagy az. És szerintem neked pont igy jó, mondhatsz bármit.
2023. szept. 20. 17:58
 9/13 A kérdező kommentje:

Tinderen ismerkedtünk meg, de nem dobott szex után. Hanem jópár alkalom volt még, aztán eltünt. Biztos talált mást akivel jobban összepasszol, én nem tudom. Élőben meg főleg szórakozóhelyeken ismerkedem ahol alapból oldottabb a hangulat, csak úgy utcán nem szoktam leszólítani senkit. Lehet jobb lenne előre tisztázni igen, de félek hogy ezzel elriasztanám még inkább a nőket, nem? Ha még szex se volt, de már tapadnék hogy kapcsolatot akarok, lehet furán néznének rám. De én remélem most már találkozok az igazival lassan, mert nekem is vannak érzelmeim, és szeretnék én is kapcsolatot.

Nekem nem tünt fel hogy csak úgy flörtölnék bárkivel, aztán ki tudja. Nem tudom ki hogyan láthat kívülről engem. De szerintem sok lány a legkisebb dolgot is képes jelnek venni, ha szimpatikus neki a másik fél.

2023. szept. 20. 18:15
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Ha unod a sok szexkapcsolatot, küldd át hozzám őket.
2023. szept. 20. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!