Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon meghíztam a kapcsolatomban most szingli lettem, hol keressek pasit kövèr nőkènt?
40. engedd el. én megértem ezt a nőt, biztos nehéz neki, munka mellett elhagyták hirtelen szingli lett de már nincs 20 éves alakja.
de ez akkor is kifogás.. szépen lassan ha változtatni akar vegyen szépen norbi updatet.. kicsit spinningezzen esténként. így kell
túl sok az ilyen nő akik mindig mindent a pasasra kennek. és erről apuci tehet.. mer kis hercegnőnek lett nevelve 2 éves korától. 15 éves korától fiúkra támaszkodik.. 24 évesen férjre támaszkodik.
én így látom :/
+1 dolog engem elhagyott a bnőm 2 éve, de nem úgy hagyott el ahogy én szakítottam legelső exemmel hogy még én támogattam őt.. meg támasza voltam... 1 pillanatról a másikra: " mostmár van valakim köszi de már ne talizzunk" oszt ennyi :D
szóval.. bocs de nem tudom sajnálni a nőket akik mártúl vannak 10 kapcsolaton azaz kihasználtak minimum 10 férfit.
Amúgy mennyi az annyi,csak hogy tudjuk.
Mert 170cm 80kg az még csini is lehet.
Nekem van egy ilyen partnerem.
Csak időnként megyek hozzá és szexelünk.
Nem vállalnám fel rendes kapcsolatra.
Na lefogytál végre?
4 hónap alatt mondjuk 10-12 simán leugrik!
Dehogy fogyott. Meghízott, a pasinak sok volt a duplasúly (50 volt, 100 lett), de a pasi a hibás a hízásért és a szakításért is.
Minek lefogyni, ha ezzel a "más a hibás" tudattal le lehet élni az életet, ill. a gyakoriról akkor is lesz furcsa módon jelentkező, ha ezt a súlyt is megduplázza a hölgy.
Én kövérként netes társkeresőn ismertem meg a férjemet. Később az egészségem miatt lefogytam. Azt megértem, hogy így is szeretnél párt, de nagy mázli kell hozzá , hogy olyat találj akit nem zavar a felesleg.
Én az egészségügyi problémáim miatt váltottam életmódot végül, és bevallom sokkal könnyebb volt úgy lefogyni, hogy volt valaki végre aki szeret úgy ahogy vagyok, nem b**szogatott vele, hanem kizárólag az én döntésem volt, és a saját tempómban haladhattam. Mellette pedig amiben segítséget kértem tőle, abban segített is, ítélkezés, kritizàlás stb nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!