Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogy ne görcsöljek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne görcsöljek rá a szerelemre ennyire?

Figyelt kérdés

Világ életemben tele voltam gátlásokkal, és emiatt sosem volt még barátnőm.

A nyár elején megismertem egy szimpatikus lányt, azóta elég sokat beszélek vele, egyszer elmentünk kirándulni is egy hétvégén. Kicsit furcsa volt, mert előtte még nemigen mozdultam ki a komfortzónámból, de mindketten tök jól éreztük magunkat.

Ő is tele van gátlásokkal, bár neki már volt pár kalandja, nekem viszont még abszolút kimaradt az életemből ez a dolog.

A hétvégén beszélgettünk, és igazándiból burkoltan, de szerelmet vallottunk egymásnak. Azóta örülnöm kéne, örülök is igazából, de borzasztóan be vagyok szarva attól, hogy most mi lesz, mi van ha nem illünk össze, milyen lesz a jövőképünk, hogy fog a lemaradásaimhoz hozzáállni... Hogy tudnám ezeket a dolgokat elengedni? Egyszer voltam szerelmes még középiskolában, abból nem lett semmi és lelkileg nagyon összetört, a zárkózottságom miatt pedig nem is próbálkoztam egyáltalán azóta, szóval én teljesen a nullárol indítok.

Én 24F ő 20L

2023. szept. 19. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:
82%
Korral majd alakul. Csak eleinte feszeng görcsöl mindenen az ember ahelyett, hogy megélné amit lehet mig fiatal.
2023. szept. 19. 22:17
 2/2 anonim ***** válasza:
82%
Csináljatok több ilyen programot, az felszabadít és segít abban, hogy megismerjétek egymást és összecsiszolódjatok. A jövőkép ráér egyelőre.
2023. szept. 19. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!