Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a legtöbb nőnek ilyen pasi jön be?
Én egy ilyen "szupermentől" szarrá görcsölném magam, rá sem mernék nézni, nemhogy ennél bármi többet tenni vele.
A felsoroltak közül legfeljebb a magasság szempont; 170 centis, genetikailag vékony nőként örülnék egy 180 centis vagy annál magasabb, szintén vékony partnernek, a sportosság nem érdekel. IQ helyett inkább EQ számít vagy akár még az sem annyira, a lényeg, hogy kompatibilisek legyünk személyiségileg is. Amúgy meg közhely, de kémia... és az nem az említettektől lesz/működik vagy nem köztünk, hanem illatok, ízek, hormonok kb.
22. Egy nő miért görcsöl egy férfitől? A nő a befogadó, a férfinek kell körülugrálni a várat hogy bebocsájtást nyerjen! Ha én nő lennék alap elvárás lenne hogy egy férfi intelligensen hódítson meg. Ismerkedés, kellő személyes ráhangolódás és ismeret nélkül nekem akármennyire is macsó a pasas, csak egy idegen. Az meg hogy mit szeretne szexuálisan már az első randin, meg hogy ő az Isten státuszt gondol magáról, baromira nem érdekelne.
Jó pasi? Bizonyítsa be! Az meg nem a bugyi leénekléséről szólna.
Mondom ezt férfiként...
23: Csak magamról nyilatkozhatok, én folyamatosan azt érezném mellette, hogy kevés vagyok, nem elég jó, tiszta szégyen, nem is érteném, hogy egyáltalán miért méltatott köszönésnél többre. Mondjuk ez a veszély nem is fenyeget... A kérdés az volt, hogy ilyen pasi jön-e be, és nekem nem, legalább annyira rosszul lennék tőle, mint egy apámkorú, csupa káros szenvedély, ápolatlan stb. férfitól.
(22)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!