Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel körökben gyakori lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel körökben gyakori lehet az autizmus?

Figyelt kérdés
Némelyik a mai ízlés alapján simán dughatna csak kifejzetten furcsák, valószínűleg rosszul funkcionáló autisták vagy erősen szociális fóbiások és a szüleik fiatalon elhanyagolták a problémájukat és azért nem sikerült funkcionálissá válniuk. Mármint nekem egy csomó rendellenesség van a fejemben de képes vagyok beilleszkedni közösségbe, persze előtte sokat szenvedtem hogy kitapasztaljam mi hány méter. Ugyan kapcsolatom még nem volt de funkcionális tagja vagyok a társadalomnak.
2023. szept. 19. 13:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%

"Namost ők is szeretnének párkapcsolatot, de nincsen lelki erejük arra hogy erre tovább törekedjenek, inkább vállalják a magányt."

Ez kissé nekem is ellentmondásos. Aki vállalja a magányt, az büszkén megteszi, és úgy, aszerint él, elfogadva. De a folyamatos panaszkodás amit sokszor látok, sokkal inkább arra enged következtetni hogy ez nem vállalt és elfogadott magány, sokkal inkább kényszeres, és ezáltal frusztrált. Azt meg jóból mondom, attól hogy a nőket teszitek mindenért felelőssé, attól nektek személy szerint nem lesz jobb a helyzetetek. Igazából csak gyűlöletet fogtok tőlük kapni ezért, tehát még ront is rajta. De segíteni nem fog. A változás tudna segíteni, vagy a ténylegesen és büszkén felvállalt egyedüllét. Őszintén szólva van aki a párkapcsolatot megtapasztalva is inkább az utóbbi felé megy el, és nem véletlenül.

2023. szept. 19. 15:49
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2023. szept. 19. 15:54
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

12. Bírom ezt a "frusztrált" szónak a démonizálását. Mintha bárki ezen az oldalon - férfi/nő - ne lett volna még frusztrált életében. És ha az? Bizony, aki éveken át próbálkozik (nem magamról beszélek) és nem sikerül kapcsolatot találnia, annak a magánya frusztrálttá teheti az illetőt. És bizony a szexhiány is fizikai tüneteket okozhat.

Nagy részével egyetértek amúgy, amit mondasz, de itt ennél a résznél olyan elvárásokat támasztasz, ami nem megugorható, hogy az ember, aki alapvetően társas lény, magyányosan is legyen örökké happy és bolsog, sose panaszkodhasson, és sose legyen frusztrált.

Mondjátok ti, akik már attól frusztráltak tudtok lenni, hogy nincs a macskáatok kedvenc konzervétele a boltban...

Vicc!

2023. szept. 19. 15:58
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
12# Nem várható el, hogy valaki egyedül magányosan is kicsattanóan boldog és lelkileg erős legyen!
2023. szept. 19. 16:03
 15/20 anonim ***** válasza:
33%
Leszavazott a női kommandó. Jó, oké, akkor igazatok van. Visszaszívom az 1-es kommentemet is. Biztos nem ez a recept...
2023. szept. 19. 16:14
 16/20 anonim ***** válasza:
51%
A 12-es válaszomat férfiként írtam, próbáltam jótanácsként, tényekkel ellátni titeket, segítő szándékkal. Konkrétan semmi sértőt nem írtam, direkt ügyeltem erre is. Pusztán tényeket, és építő kritikát. És mit kapok, lepontozást és kiforgatást? Mert én nem ezt mondtam, mégis egyetlen dologra lett kihegyezve utána az egész. Feladtam, menthetetlen... Ti megérdemlitek ezt az egészet. Soha többet nem fogok incelt megvédeni, vagy segíteni próbálni neki.
2023. szept. 19. 16:15
 17/20 anonim ***** válasza:
42%

16#

A 12-es komment tartalma: "Nem."

Biztos arra gondoltál?

Amúgy én egyetértettem, fel is pontoztalak. Szerintem kár erre fecsérelnünk az időnket.

2023. szept. 19. 16:17
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Már 11esre mert azóta töröltek valami botrányosat. Neked akkor kösz. És valóban kár is az időt fecsérelni. Ezek túl mély kibékíthetetlen árkok, és bizonyára okkal alakultak ki oda vissza.
2023. szept. 19. 16:22
 19/20 anonim ***** válasza:
71%

18#

Hát igen. Ezeket az árkokat amúgy nagy valószínűséggel nem az oldalon jelen lévő emberek okozták egymásnak, csak egymáson vezetik le. Akárhogy is, én elhúztam innen.

2023. szept. 19. 16:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van összefüggés. Az autisták rosszabb szociális készségekkel bírnak, ezért nagyobb eséllyel lesznek incelek, mint a nem autisták. Az incelek nagy része nem autista, nem mindenkinél ugyanazok az okok, de valószínűleg nagyobb köztük az autisták aránya, mint az átlagnépességben. Az összes autista között is nagyobb az incelek aránya, mint a teljes populációban.
jan. 3. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!