Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel körökben gyakori lehet az autizmus?
Igen, eléggé gyakori. A legtöbb incel nem feltétlenül a botrányos külseje miatt incel. Az igazi incelek (truecel néven ismertek) aránya valójában ritka, tehát azoké akik tényleg annyira undorító, vállalhatatlan külsővel rendelkeznek, hogy esélyük nincs csajozni vagy csak valami abszolút gusztustalan nővel (pl. 60 éves 150kg-os fogatlan, gombás cigánynő).
A legtöbb hasonló cipőben járó férfinek vannak mentális problémái, ha nem is súlyosak, de szociális elmaradottság mindenképp jellemző.
Viszont valljuk be, a mai világban az is elég, ha egy férfi visszahúzódóbb, csendesebb és félénkebb. Szóval így is simán lehet hogy iszonyatos kínszenvedés lesz a társkeresés, vagy egyszerűen el sem kezdi az illető, gonolván úgysincs esélye és inkább megkíméli magát a megalázástól és a durva visszautasításoktól.
7-es jó gondolatokat fogalmazott meg.
Az egész incel jelenség túl van misztifikálva. Az inceleknek csak egy nagyon szűk rétege az, akik ezen az oldalon adják ki a dühüket, rendelkeznek elcseszett gondolkodással vagy külsővel.
Valójában mindenki incel, aki szeretne párt, de nincs neki. Ennek számtalan oka lehet. Nekem az aktív éveimben mondjuk volt olyan 2-3 év kihagyás, amikor nem volt kapcsolatom. Előtte és utána is szinte folyamatosan párkapcsolatban voltam/vagyok. Most akkor abban a 2-3 évben én is incel voltam? Tulajdonképpen igen, de szerintem azért messze álltam attól a sztereotipíától, amivel ezen az oldalon sokan azonosítják őket.
Ennyit akartam csak hozzáfűzni.
"Szóval így is simán lehet hogy iszonyatos kínszenvedés lesz a társkeresés, vagy egyszerűen el sem kezdi az illető, gonolván úgysincs esélye és inkább megkíméli magát a megalázástól és a durva visszautasításoktól."
Sokszor inkább arról van szó hogy elkezdi az ember, de eljön egy bizonyos pont ahol megtörik.
A nők ezt sosem érthetik meg, mert egészen más szerepben vannak.
Ők csak válogatnak és azt képzelik a férfiak is ezt teszik.
A férfiak számára viszont egy keményebb valóság jön szembe ahol mindenféle utolsó (még esetleg szabad) nőért megy a kegyetlen versengés. Viszont nincs minden férfiban ilyen versenyszellem, sokaknak elegük lesz az egészből egy idő és sok kudarc és csalódás után, és inkább letesznek a csajozásról. Namost ők is szeretnének párkapcsolatot, de nincsen lelki erejük arra hogy erre tovább törekedjenek, inkább vállalják a magányt.
De ők is az incel tábort fogják gyarapítani, szép számmal
"Ők csak válogatnak és azt képzelik a férfiak is ezt teszik."
Azt képzeled, a nők csak válogatnak, nem veszed észre, hogy alig van választék.
"A férfiak számára viszont egy keményebb valóság jön szembe ahol mindenféle utolsó (még esetleg szabad) nőért megy a kegyetlen versengés."
Ez mi? Verekedetek? Öltözőben kukiméregetés?
"Viszont nincs minden férfiban ilyen versenyszellem, sokaknak elegük lesz az egészből egy idő és sok kudarc és csalódás után, és inkább letesznek a csajozásról. Namost ők is szeretnének párkapcsolatot, de nincsen lelki erejük arra hogy erre tovább törekedjenek, inkább vállalják a magányt."
Bárcsak vállalnák a magányt. Soha nem hallottunk volna róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!