Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csajnak csillog a szeme miközben rámtekint, akkor szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Ismerem már pár hónapja a lányt, de most mintha először láttam volna ezt a csillogást a szemében, mikor beszélt velem, meg mikor messzebbről nézett. Elég érdekes volt.2023. szept. 18. 18:41
11/20 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Akkor ezek szerint csak férfiaknak csilloghat? Nem hinném...
2023. szept. 19. 09:41
12/20 anonim válasza:
Szerintem te is tudod a választ.
13/20 A kérdező kommentje:
12-es Én tudom a választ, csak a válaszolók nem ezek szerint...
2023. szept. 19. 09:53
15/20 anonim válasza:
Más is csillog vagy csak a szeme?
16/20 A kérdező kommentje:
A pupillák méretén túl sokat elárul a szemek csillogása. A szerelmes, boldog ember képtelen leplezni valódi érzéseit, és csak úgy ragyog a tekintete. Ennek a kevéssé megfogható jelenségnek is van tudományos magyarázata. Erős érzelmek hatására a könnymirigyek fokozott váladékképzésbe kezdenek – s ha sírást nem is eredményeznek, csillogó fényt adnak a szemeknek, melyből az egész világ kiolvashatja a túláradó érzelmeket.
Azt hiszem ez mindent leír és nem én találtam ki.
2023. szept. 19. 13:33
17/20 anonim válasza:
Nem sokszor csillog . F szerintem hangulat fugg. Ha elotte nem csillogott akkor adnek ra max.
18/20 A kérdező kommentje:
17-es előtte nem igazán csillogott neki.
2023. szept. 19. 16:34
19/20 anonim válasza:
Éppen csikalhatta valami az orrát és ez megdobta a könnykiválasztást. Te meg álmodozol mint egy hülye....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!