Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha egy fazon ismerkedne arra nincs válasz? Ha nő akkor 100. A nők visszafogottabbak?
Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 17:54
1/7 anonim válasza:
A legtobb ide kiirt ismerkedos kerdes maximum egy kort es nemet tartalmaz, erre melyik no irna? Alapvetoen a nok kevesbe kezdemenyezok. Az h egyes ferfiaknak annyi is eleg h vmi no kiirja h 21l az őket minősíti. Mondom ezt férfiként.
Ezen az oldalon nincsen kép, igy max a leírásod alapján lehetsz szimpatikus, de nem igen látom h megeroltetne magat a tobbseg...
2/7 anonim válasza:
Ha valaki magát "fazon"-nak nevezi, akkor ott nem a nemével van baj, hanem az egésszel, ilyen valaki nem hiszem, hogy pozitív profilt tud létrehozni.
3/7 anonim válasza:
Eleve nem tudom, honnan veszed ezt, a nök sem kapnak sok választ - ha eltekintesz a "megdugnálak " és hasonlóktól, amit nem tekint egyetlen értelmes ember sem válasznak.
4/7 A kérdező kommentje:
#2 pasit írok jobb?
2023. szept. 18. 18:31
5/7 A kérdező kommentje:
#3 tudom a pasik nagyrésze lukra megy. Megértem. De vvannak olyanok is akik csak tarsaságra vágynak. Lehet velem van a baj, de nőkkel mindíg jobban kijöttem
2023. szept. 18. 18:33
6/7 anonim válasza:
Mert minek. Komolyan kérdezem. Hogy aztán idejöjjön nyávogni, hogu hülye qrva vagyok, mert nem írok 10 perce?
7/7 A kérdező kommentje:
#6 van aki el tudja fogadni hogy az embernek van dolga is. Amugy ismerem az oldalt. 2 szinten vagyok
2023. szept. 19. 05:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!