Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kicsit jobb fajta nőknek elég lehet a 400 ezer nettó?
2023. szept. 17. 12:08
11/19 anonim válasza:
Incelek fogjátok már fel, hogy SOHA nem lesz esélyetek egy insta/tiktok modellnél.
De amíg a nőket a pénzben méritek addig az átlagnál se sokkal jobbak az esélyeitek.
12/19 anonim válasza:
ha a pénzedért szeret vagy amiatt akar veled lenni akkor instant dobd ki téged szeressen de a pénzedet
13/19 anonim válasza:
nem túl extra nő tucat rohangál belőle az utcán.
ha ő is keres ennyit jól ki tudtok jönni és egy kicsit spórolni is tudtok
14/19 anonim válasza:
Rusnya ez a nő, nagyon ellenszenves a pofája.
15/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Szerintem nagyon szép:)
16/19 Sunshinedoll válasza:
Én amikor nettó 400 ezret kerestem, az nem volt elég, úgyhogy kerestem egy jobban fizető munkát.
17/19 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva 0%-ra az első oldalon? Pont azt mondtam, hogy a kérdező azért írogat ki ilyen kérdéseket, mert pénzzel akarja megvenni a nőket, nem érti az őszinte vonzalom fogalmát.
18/19 anonim válasza:
Mi ez a sok nőgyűlölő kérdés?
19/19 anonim válasza:
18. Nem mindegy? Úgy is a nők vannak többségben az oldalon és szétszednek minden nekik nem tetsző kérdést, lepontoznak minden nekik nem tetsző választ. Egyszer láttam egy nőt itt sírni, mert 50%-ra pontozták le. Ennyire nincsenek hozzászokva a nők ahhoz, hogy lepontozzák a válaszukat. A férfi válaszok, hanem direkt nőseggnyalóak, akkor pedig a 0% közelében vannak, mint ez is lesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!