Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell a lányokat fogdosni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell a lányokat fogdosni?

Figyelt kérdés

Kicsit félrevezető a kérdés, kifejtem mire gondolok :D Messziről indítom a sztorit, ha nem érdekel, akkor ugorj a TLDR részhez.

Szóval 28 éves férfi vagyok, a lányokkal nem volt eddig különösebb gondom, mert igazából szerintem intelligens vagyok, tanult, vicces, átlagtól valamivel helyesebb és bizonyos körökben még gazdagnak is számítok. Engem mindig kb a lányok szedtek fel, vagyis ha nem is ők, de nem sok mindent kellett tennem az ügy érdekében. Emiatt viszont nem fejlődtek ki azok a készségeim, amikkel meg tudok szerezni egy számomra tetsző lányt, akiért küzdeni kell. A legnagyobb gát bennem az, hogy hogyan jussak el az első csókig. Ott állunk randi végén, és nem merem megcsókolni, mert olyan érzésem van, mintha egy perverz lennék és letámadnám szegény lányt, akit alig ismerek. Azt a tanácsot kaptam a körülöttem lévőktől, hogy azért érzem ezt, mert nem építem fel az odáig vezető utat. Ha egész randin hozzá sem értem a lányhoz, akkor nyilván hülyén jön ki egy csók-kísérlet. Viszont fogalmam sincs, hogy egy randin hogy kéne hozzá érnem, kvázi fogdosnom egy "idegen" nőt. Buliban ez tökéletesen megy, kihasználom a hangos zenét, amikor odahajolok mondani neki valamit, akkor megfogom a derekát, tánc közben szintúgy, és ott tényleg érzem azt, hogy épül az egész a csók felé, nem úgy, mint egy randin. Nálam egy első (pl tinder) randi úgy néz ki, hogy találkozok a lánnyal akivel 2 napja matcheltem, beülünk kávézni valahova, utána sétálunk egyet valami közeli helyen, majd vége. Amikor egy kávézóban ülünk egymással szemben, akkor nyilván esélyem sincsen. Séta közben pedig mégis hogy kellene megérinteni vagy közelebb kerülni hozzá? Volt már olyan, hogy a lány első(!) randi után írásban megírta, hogy legyek bátrabb, hagyni fogja magát. És nem is egy. Mondhatom mennyire megalázó érzés volt utána, hogy ilyen b*lfasz vagyok.

TLDR. Egy átlag első találkás randin hogy kellene olyan helyzeteket teremtenem, ahol közelebb kerülhetek a lányhoz, meg tudom érinteni, és fel tudom építeni a csókig vezető utat?

2023. szept. 17. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Haver!

Ez ösztönösen jön.

2023. szept. 17. 11:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha kialakul, akkor igen. Nálam nem jön ösztönösen, ezért jönne jól egy-két tanács, vagy akár saját példa is. Ha el tudsz mondani egy ilyen élményedet, akkor az segítene!
2023. szept. 17. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ez általában úgy szokott lenni, hogy ugye randin beszélgettek, általános témák, eddig oké.

Utána ha jó kettőtök között a vibe, előkerülnek kicsit "izgibb" témák, flörtölés, de itt számítanak a nonverbális dolgok is (pl ha padon ültök mennyire fordul feléd a lány, mennyire erős a szemkontaktus, közelebb ül-e, hozzádér-e stb).

Ha az elozobol elég megvalósul, akkor azon randin a megfelelő pillanatban (inkább a vége felé talán) már lehet elso csók. Sztem az érintéssel lehet azt jól felvezetni.

Pl akár hülyeségekkel (van egy tetkoja az alkarján, mondod hogy milyen cuki a tetkoja, megnézheted-e és megérinted a kezét amikor megnézed, ugyanez karkötővel, karszalaggal más szöveggel bármi).

Vagy pl szóba jön a jövő/jövőtok és akkor faszkodsz hogy hát most a kristálygömb nincs nálad, de a tenyeréből ki tudod olvasni. Ha kettőtökről szól akkor ebből valami flirty dolgot is ki lehet hozni + plusz itt is megérinted.

Első csók előtt meg pl ha már közelebb áll/ül elkezdesz kicsit játszani a hajával, kicsit feljebb viszed a kezed, és vegigsimitod a nyakánál (kicsit így a füle alatti résztől). Ha a hangulat megfelelő akkor ezeknél egyre közelebb fog már jönni, utána már go for it.

Ezeket így leírni elég nehéz, ráfeszülni nagyon a dologra nem kell, a lánnyal akivel passzoltok sokminden természetesen jön.

2023. szept. 17. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:

én ha látom, hogy kedvel akkor meg szoktam fogni a kezét hogy érezze hogy szeretnék testi kontaktust.

a jeleket kell figyelni ez kevés pasinak megy. de a lányok segítenek ha elég jó pasi vagy mint ahogy meg is írták neked.

viszont érezni kell hol a határ minden nő más és tiszteletben kell tartani a személyes terüket.

akkor vagy nyerő ha séta közben tényleg el kezd tapadni a csaj tehát csökkenti a távolságot stb... magyarán bújik akkor talán lehet csók a randi végén. minden esetre óvatosan ;)

2023. szept. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!