Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak jobbak a nőknél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak jobbak a nőknél?

Figyelt kérdés

Az van elterjedve hogy a férfinak többet kell letenni az asztalra, tehát pl. humorosabbnak kell lennie, többet kell keresnie, rátermettebbnek kell lennie, erősebbnek kell lennie, magabiztosabbnak kell lennie hogy a nő fel tudjon nézni..

mégis az emberek többsége párkapcsolatban van, így értelemszerűen a férfinek jobbnak kell lennie, így a férfiak jobbak mint a nők...

2023. szept. 16. 19:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
7 erre egyszerű magyarázat lehet az is hogy a pasik ink tanulnak villányszerelőnek vagy burkolónak pl...mer sokszor hiába a diploma, a fizetés szr.
2023. szept. 17. 09:18
 22/23 anonim ***** válasza:

20

Valóban nem. Inkább tanulnak.

2023. szept. 17. 10:43
 23/23 Sunshinedoll ***** válasza:
28%

Ez olyan tipikus nyugati gondolkodás, hogy csak azért, mert egy férfinak más feladata van a társadaloban, mint egy nőnek, akkor szerinted ő jobb is. Nem jobb :D

Igen, jobban kell keresnie, egy nőnek meg jobban kell gyereket nevelnie, jobban kell az otthonra vigyáznia, ettől még egyik sem jobb a másiknál, csak más a szerepük a családban.

Ha már ennyire a hagyományos társadalmi mintáknál akarsz leragadni.

Ha elvonatkoztatunk ettől, akkor nagyon sok nő jóval többet keres és jóval humorosabb, mint nagyon sok férfi.

Én pl. nálam jobb humorú embert nem ismerek, pasit se. Akkor most én minden férfinál jobb vagyok? Kétlem. Max viccesebb.

2023. szept. 17. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!