Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öngyújtó és a bicska egy férfinél, már riasztó a sok kis viráglelkű nőnek?
Figyelt kérdés
2023. szept. 16. 11:10
21/29 anonim válasza:
Akik maguknal hordjak azok kepesek szurni is vele.. hofeherkek szuekalnak inkabb.
22/29 anonim válasza:
Mivel titkolod, mire kell a bicska, ez így gázos.
23/29 anonim válasza:
Kerdezo,mi koze a masiknak, mi van a taskadban zsebeidben? Nekem os van onhxujto (nem dohanyzom), snitzer,zseblampa,stb stb. Alap.
Volt olyan hulye fiu,aki megbotrankozott rajta.
24/29 anonim válasza:
De a bicska a rendőrnek is riasztó ha kipakoltat és megtalálja nálad, most akkor ő is kicsi és viráglelkű nő? Közbiztonsára veszélyes fegyverként el is kobozhatja. Sőt manapság nem tudom hogy megy, de ha 8 centinél nagyobb a pengehossz, akkor még ügy is lehet belőle, hiszen emberi élet kioltására alkalmas. A kés eredetileg sose volt önvédelmi fegyver, sokkal inkább támadó. Annak ellenére is, hogy sokan tévesen vagy épp elrettentésből, de önvédelemként hordják.
25/29 anonim válasza:
Ráadásul sokakban a késhordás kifejezetten agresszív, kisebbségi asszociációkat kelt. Az meg persze hogy riasztó lesz, főleg annak akinek már volt dolga hasonlóval élesben is. Nőként meg aztán végképp.
26/29 A kérdező kommentje:
2m magas, diplomás, kocsival, lakással rendelkező, budapesti, hetero férfi, aki mérnökként elég szépen keres. Elég ha kipakolja a zsebeit, és máris kuka a nőknél?
A kép egy hazai fórumról van, a fent leírt pasi napi holmijainak egy része. [link]
2023. szept. 22. 16:02
27/29 anonim válasza:
Akinél ilyenek vannak, azonnal kuka. 40+N
28/29 A kérdező kommentje:
27. Akkor jobb ha valakit megvernek, vagy megharap a kutya? Az FÉRFI neked?
2023. szept. 22. 17:11
29/29 anonim válasza:
Szerintem alap a bicska és az öngyújtó is. Nekem is van, ráadásul emlék, apukám jóbarátja készítette. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!