Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az öngyújtó és a bicska egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az öngyújtó és a bicska egy férfinél, már riasztó a sok kis viráglelkű nőnek?

Figyelt kérdés

2023. szept. 16. 11:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Akik maguknal hordjak azok kepesek szurni is vele.. hofeherkek szuekalnak inkabb.
2023. szept. 16. 16:53
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Mivel titkolod, mire kell a bicska, ez így gázos.
2023. szept. 16. 17:09
 23/29 anonim ***** válasza:
82%

Kerdezo,mi koze a masiknak, mi van a taskadban zsebeidben? Nekem os van onhxujto (nem dohanyzom), snitzer,zseblampa,stb stb. Alap.

Volt olyan hulye fiu,aki megbotrankozott rajta.

2023. szept. 22. 09:06
 24/29 anonim ***** válasza:
53%
De a bicska a rendőrnek is riasztó ha kipakoltat és megtalálja nálad, most akkor ő is kicsi és viráglelkű nő? Közbiztonsára veszélyes fegyverként el is kobozhatja. Sőt manapság nem tudom hogy megy, de ha 8 centinél nagyobb a pengehossz, akkor még ügy is lehet belőle, hiszen emberi élet kioltására alkalmas. A kés eredetileg sose volt önvédelmi fegyver, sokkal inkább támadó. Annak ellenére is, hogy sokan tévesen vagy épp elrettentésből, de önvédelemként hordják.
2023. szept. 22. 14:15
 25/29 anonim ***** válasza:
Ráadásul sokakban a késhordás kifejezetten agresszív, kisebbségi asszociációkat kelt. Az meg persze hogy riasztó lesz, főleg annak akinek már volt dolga hasonlóval élesben is. Nőként meg aztán végképp.
2023. szept. 22. 14:17
 26/29 A kérdező kommentje:

2m magas, diplomás, kocsival, lakással rendelkező, budapesti, hetero férfi, aki mérnökként elég szépen keres. Elég ha kipakolja a zsebeit, és máris kuka a nőknél?

A kép egy hazai fórumról van, a fent leírt pasi napi holmijainak egy része. [link]

2023. szept. 22. 16:02
 27/29 anonim ***** válasza:
72%
Akinél ilyenek vannak, azonnal kuka. 40+N
2023. szept. 22. 17:08
 28/29 A kérdező kommentje:
27. Akkor jobb ha valakit megvernek, vagy megharap a kutya? Az FÉRFI neked?
2023. szept. 22. 17:11
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem alap a bicska és az öngyújtó is. Nekem is van, ráadásul emlék, apukám jóbarátja készítette. [link]
2023. szept. 22. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!