Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan nehéz felfogni amit leírtam neki?
Nem kell utolsó esély, nem érdekled sajnos. Nem baj, majd lesz más :)
Nekem is ilyen kifogásokkal jött egy eltűnős srác, hogy ő azt itte, nem lesz mobilnetem (2015ben) a nyaraláson. Már mi a f.aszért ne lenne, Balatonon voltam, nem valami lakatlan szigeten :D És hogy ő ezért nem keresett engem. Akkor jó sokat beszéltünk, majd másnap eltűnt. Amikor én írtam rá megint, letiltott :D
Évekkel később már okosabb voltam és hamarabb offoltam egy eltűnős srácot. Azt mondta, dehát én is írhattam volna neki. Aha. Én írtam is egészen addig, amíg meg nem untam, hogy mindig én keresem.
Az a helyzet, hogy ez a pali mással akart volna összejönni és az nem jött össze, úgyhogy még talonban akar tartani. Ne hagyd neki!
Köszönöm a kommenteket!
Töröltem és tiltottam az illetőt
okos lépés!
megbocsáss, de tanácsolok valamit: magaddal foglalkozz. Tanulj meg boldogan élni egyedül,foglald el magad olyan dolgokkal, amik szórakoztatnak. Amint megérzik rajtad a boldog kiegyensúlyozottságot, fürtökben tapadnak rád.Tekints úgy az életedre, mint egy tortára. A tortád már megvan.A pasi már csak a tejszínhab legyen rajta.(devalójában a torta a hab nélkülis finom, nem?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!