Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom felfogni. A férfiak tényleg így kelletik magukat?
Azt kiemelném, hogy nagyon sok emberrel beszélgettem már interneten. Nyilvánvaló, hogy vannak kamusok, ez természetes már a mai világban.
Voltak olyanok, akik megadták a telefonszámukat, és amikor hívtam őket, mindig megszólalt egy hang: ''előfizető nem kapcsolható.'' Vagy olyan is volt, aki kamu számot adott meg, de olyan is előfordult már velem, hogy beleköszönt, majd rám rakta a telefont.
Az elszomorító az egészben az, hogy nem 5 perces csevegés után hívok fel valakit, hanem 2-3 hét, vagy akár egy hónap után is. Mégis képesek átvágni.
Ha én adom meg a számomat, senki nem hív fel.
Unom a társkeresést, unom az ismerkedést. Hogyan tovább? 19L
De ha online beszélgettek miert hivod telefonon? Miert. Nem messengeren/viberen vagy amit epp hasznaltok?
Szegény :/ akkor eleg rossz alakokkal allsz le beszelgetni. Hat manapsag ha nem vagy szep akkor lenyegesen nehezebb az ismerkedes, de rengeteg embert ismerek akik ezek ellenere is megtalaltak akit szerettek volna.
Mi a promblema a kinezeteddel?
6-os, olyanok is akadtak, akikkel találkoztam, kitaláltak mindenfélét, hogy miért nem akarnak kapcsolatot. Aha, persze... Pedig láttak előtte képen, amelyek a valóságot tükrözték. Arra is volt példa, hogy megbeszéltünk egy helyet, aztán sehol senki...
7-es, a telefonszám annyival jobb, hogy bármikor, bárhonnan tud keresni, hiszen térerő már szinte mindenhol van. A telefonszám alap.
A kinézetem sajnos nem a legjobb, így hamar elutasítanak. Fura vagyok sokak szerint.
1 biztos nem vagy te olyan "nem szép".
2. Ne add fel! Lehet, hogy holnap egy igazi társkereső fog rád írni. Akivel egymásnak vagytok teremtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!