Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudom felfogni. A férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom felfogni. A férfiak tényleg így kelletik magukat?

Figyelt kérdés

Azt kiemelném, hogy nagyon sok emberrel beszélgettem már interneten. Nyilvánvaló, hogy vannak kamusok, ez természetes már a mai világban.

Voltak olyanok, akik megadták a telefonszámukat, és amikor hívtam őket, mindig megszólalt egy hang: ''előfizető nem kapcsolható.'' Vagy olyan is volt, aki kamu számot adott meg, de olyan is előfordult már velem, hogy beleköszönt, majd rám rakta a telefont.

Az elszomorító az egészben az, hogy nem 5 perces csevegés után hívok fel valakit, hanem 2-3 hét, vagy akár egy hónap után is. Mégis képesek átvágni.

Ha én adom meg a számomat, senki nem hív fel.

Unom a társkeresést, unom az ismerkedést. Hogyan tovább? 19L

2020. szept. 30. 09:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

Az első probléma, hogy 3-4 hétig vársz mielőtt ezt felhozod.

Egy hét. Nem több. Ennyi idő után már szóban kéne kommunikálni. Lehet messenger hang vagy videóhivás is, de telefon is tökéletes.

Minél tovább vársz, annál kisebb az esélyed. Egyrészt nem gondolják, hogy komolyak a szándékaid, másrészt közben 5 másik csajjal is ugyanúgy beszélgetnek, aztán a nyomulósabb fog nyerni.

A külsődről annyit, hogy ha túlsúlyos vagy, akkor tegyél ellene. Máskülönben, ha adsz magadra (úgy is mondhatnám, ha költesz magadra - kozmetikus, fodrász, ruhák, cipők, parfümök), akkor átlagos külsővel is toppos csaj leszel.

2020. szept. 30. 10:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek.Én 1-2beszélgetés után randira hívom aztaki szimpatikus.Nem gagyarászok hónapokon keresztül bizonytalanra, a nagy semmiértEz a randira hívás az utolsó beszélgetéstől száított 2-3napon belül megtörténik.

Ha nincs konkrét válasz,vagy csak hím-hám.Már lépek is tovább.2hét után,már rég elfelejtettem,és nem is érdekel.

2020. szept. 30. 11:26
 13/14 anonim ***** válasza:

De miert nem a legjobb, ird korul szerinted mi az ami rajtad nem szep. A kerdes ezeken h lehet valtoztatni segíteni, vagy esetleg majd idovel valtozol kinezetileg magadtol.

Fura? Hmmmm hat ki nem az valamiben hat nem?

2020. szept. 30. 12:27
 14/14 BeefEater ***** válasza:

Rossz emberekkel ismerkedsz.

Én még sosem adtam meg senkinek sem rossz telefonszámot és ha vettem a fáradtságot, hogy elkérjem mindig fel is hívtam a lányt.

A szándékosan rossz telefonszám ellen azt szoktam csinálni, hogy amint megadja a telefonszámát mondom neki, hogy visszacsörgetem, hogy neki is meglegyen az enyém. Így kiderül hamar.

2020. okt. 1. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!