Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem ismerkedni úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem ismerkedni úgy, hogy az utóbbi egy évben meghíztam?

Figyelt kérdés
20+ éves pasi vagyok. Sajnos az utóbbi egy évben felszaladt rám kb 30 kiló, ami nagyon elvette az önbizalmam. Azóta nem igazán merek nyitni a lányok felé. Egyébként régen nagyon sovány voltam, tehát annyira nem látszok ducinak, de azért póló nélkül már van hasam, és a combom is vastagabb. Szerintetek hozzám hasonló testalkatú lányoknál van esélyem, vagy inkább csak fogyás után merjek újra nyitni?:D
2023. szept. 13. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

"Felszaladt". Csak úgy magától.

Ó, te szegény. A csúnya kilók terrorizmusa jól kibabrált veled.

2023. szept. 13. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Társasági ember vagy? Mert abban az esetben nem lenne egetrengető változás. Minél visszahúzódóbb, magának valóbb egy férfi, annál jobban fog számítani a külső (mint egyfajta kompenzálás).
2023. szept. 13. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
39%

Ha előtte 35 kg voltál és felszaladt 30 akkor senki baj nyugodtan csajozz!!

De ha több vagy jelenleg 75 kgnál akkor a vékony nőknek nincs esélyed.

2023. szept. 13. 19:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vékony lányt keresek, hanem intelligenset. :D
2023. szept. 13. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
nincs
2023. szept. 13. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!