Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha megint kezdődik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha megint kezdődik az egész tortúra? Párkeresési sikertelenség, magány, visszautasítás.

Figyelt kérdés

Szakítottam a párommal, mert nem működött a kapcsolat, és ennek már nem volt értelme. Még mindig hiányzik, ami borzasztó érzés, mindennap sírva alszom el, ha egyáltalán el tudok aludni. Szét vagyok csúszva, jelenleg az edzésbe menekülök.

De nemcsak ez a baj. Eddig se voltam kelendő, és ezután se nagyon fogok. Olyan sok rossz történt velem, amíg végül megtaláltam azt, akinek az esete vagyok, szeret es én viszont szeretem. Rengeteg évnek kellett eltelni, szinte csak csalodasokon mentem át, és végül ez is csalodassal végződött.

Most meg megint ugyanott tartok: vágyok párkapcsolatra, de gondolom ehhez is évek kellenek. Rosszul érzem magam így, de nem mennék vissza soha az exemhez, okkal szakítottunk. De ez, hogy egyedül vagyok, amikor évekig küzdöttem, hogy ne így legyen, ez kiborít. Es senki nem érti mi a bajom, mindenki egyből letársfüggőz. Általában olyan emberek, akik 16-18 éves koruktól kezdve mindig válogathattak, és nekik egy döntés az egyedüllét, míg nekem kényszer a magány.

2023. szept. 13. 00:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem érzem azt, hogy csak akkor vagyok értékes, hogyha van mellettem valaki. De én alapjáraton értéktelenebb vagyok a "piacon". Én vagyok a friendzone-os lány. Egész életemben az voltam, és szörnyű érzés. Jönnek itt a bullshitekkel, aztán hogyha azt az utat kellene végig járnia mindenkinek, amit nekem, megtudnák.

Nekem nincs lehetőségem, lehet ez volt az egyetlen és ennyi. Pokoli érzés, hogy eddig két fiúnak tetszettem csak, az egyik a volt párom volt. A másiknak meg nem is igazán én tetszettem, hanem a velem kapcsolatos esély. Az én életem alapból lassabban halad ilyen téren, kevésszer tetszik meg valaki, és eddig csak egyszer sikerült párkapcsolatban lennem, de azért is kb vért izzadtam. És akkor megint kezdődik elölről, hogy jó, akkor lemegyek egy tejért a boltba munka után, hogy legyen kihez szóljak. Hazamegyek az üres házamba, nézem a tv-t vagy könyvet olvasok.

És igen, már a babaszobát szeretném tervezni, meg az esküvőmet. Mások ezen már akkor túl voltak, mielőtt én élőben f.szt láthattam volna. Karácsonyozzak egyedül, menjek mindenhova megint egyedül.

Én alkalmi kapcsolatokra képtelen vagyok, így marad a vágyakozás mások iránt.

2023. szept. 13. 09:13
 12/18 anonim ***** válasza:
98%
Hát én javasolnék egy pszichológust is, láthatóan egy kupac sz*rt is értékesebbnek tartasz magadnál, ami baromira nem normális vagy egészséges..
2023. szept. 13. 09:19
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

"És igen, már a babaszobát szeretném tervezni, meg az esküvőmet."

Hú, kérdező, én azért nem örökíteném tovább ezt a mentalitást, amit a #11-ben leírtál. Ezt egyetlen gyerek sem érdemli meg.

2023. szept. 13. 11:12
 14/18 VincentLaw ***** válasza:
95%

"És igen, már a babaszobát szeretném tervezni, meg az esküvőmet."

Nálam ismerkedésnél, amikor a lányok kikötik feltételeknek, hogy 1-2 éven belül szeretnének gyereket, attól én menekülök.

2023. szept. 13. 11:35
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Hát 8as...nincs olyan hogy mi nők. Én se így működök.
2023. szept. 13. 11:54
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Szívesen beszélgetnék veled,ha más ne barátkozzunk,ha kellenek barátok és nincs rengeteg adj egy lehetőséget ki tudja mi lesz.

Azért nem párkapcsolati szempontból írok mert én átlag alatti pasi vagyok lehet majd valamennyit tudok változni de most kizárt hogy bejöjjek akár minimális szinten is.

2023. szept. 13. 20:46
 17/18 anonim ***** válasza:
16, te aztán Don Juan vagy:D Jó hogy nem azt írod egyből, hogy eszébe se jusosn rádíni, mert kiálhatatlan vagy:D Egy kis tartás, vagy valami!
2023. szept. 13. 21:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Akartam is mondani hogy ez a #16 vagy valami merőben szokatlan és pont ezért működő trükkös taktika, vagy alapból valami totál abszurd kudarchalmozó fétis része. Mert ilyet még én se láttam eddig itt leírva, pedig sok cifrát már igen. Gondoltam kivárok és megnézem hogy áll majd az ítélet a pipákkal. Hát úgy látszik ez a kérdés mostanra eldőlt :)
2023. szept. 13. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!