Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha végre valahára lesz párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha végre valahára lesz párom, akkor elfelejtem azt az időszakot, amikor nem volt?

Figyelt kérdés

Soha nem volt párom, pedig nagyon vágyom a szerelemre és az ezzel kapcsolatos dolgokra. Próbálom tartalmasan élni az életemet, sok programmal, tennivalóval, de egyik elfoglaltság sem pótolja egy társ hiányát.

Akik párkapcsolatban élnek, mind magas lóról beszélve vágja a képembe, hogy de jó dolog egyedül lenni, egyedül élni szerelem, szex és bármiféle intimitás nélkül, mindig mások boldogságához asszisztálva, és de jó, mert legalább magamra fókuszálhatok és azt csinálhatom, amit akarok (mintha párkapcsolatban nem így lenne, nem lehetne így, de mindegy).

Ha én is párkapcsolatban leszek, akkor így lesz?

2023. szept. 12. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Mind a kettőnek meg vannak a szép és csúnya oldalai, ha kapcsolatban leszel majd látni fogod, hogy mivel jár egy kapcsolat, és milyen jó részekről kellett a másik miatt lemondanod (kell, egy kapcsolatban vannak kompromisszumok, és áldozatok). Ez normális.
2023. szept. 12. 12:47
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Én 21 éves koromig voltam szingli, azóta kapcsolatban.

Bár vágytam társra, boldog voltam szingliként is (barátaim tanusíthatják vagy igazából bárki, pl akiket elutasítottam), űztem a hobbijaimat, barátaimmal lógtam, haladtam a karrieremmel stb. Élveztem az élet minden más oldalát.

Most kapcsolatban is boldog vagyok, boldogabb, mint előtte, de ettől még nem lehet azt mondani, hogy nem voltam boldog egyedül. Emlékszem milyen volt, emlékszem milyen vágyni erre, sőt, nagyon sokáig tartott, hogy tudatosuljon bennem, hogy vége ennek az időszaknak. Magam is meglepődöm mennyi minden történt ilyen rövid idő alatt.

Szerintem lehetsz boldog egyedül, de egy igazán jó kapcsolatban boldogabb az ember.

2023. szept. 12. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha az igazit találod meg nem, ha nem őt akkor visszasírod azt az időszakot amikor egyedül voltál. Amugy a tapasztalatlanság nem feltételezi azt hogy ne tudnád önmagadnak is megválaszolni logikusan hogy "vagy" "vagy".
2023. szept. 12. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de kár is lenne...
2023. szept. 12. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy közvetlenül a kérdésre válaszoljak, most hogy kapcsolatban vagyok, nem igen foglalkozok azzal, mennyi ideig voltam egyedül. Amúgy előző kapcsolatomnál is ez volt, hogy akkor se érdekelt, előtte mennyi ideig voltam egyedül. Szóval ha kapcsolatban vagy, a korábbi szingliség irrelevánssá válik számodra
2023. szept. 12. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha van nő akkor egyfolytában költeni kell rá a pénzt.
2023. szept. 12. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, de az is lehet, hogy visszasírod :'D
2023. szept. 12. 15:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, ami történt az már a részed marad. Az idő egy picit oldja a dolgot, legalábbis remélem.
2023. szept. 12. 16:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Belül ugyanaz a szánalmas lúzer maradsz!
2023. szept. 12. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!