Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem akar velem kapcsolatot?
Van / volt egy férfi az életemben. Nagyon jól elvoltunk, randizgattunk, párszor le is feküdtünk, a barátaival is találkoztam már. Én már teljesen beleszerettem. Jó csajnak tart, kedvel, néha keres, néha nem. Figyelmesen viselkedik, előzékeny, mindenre emlékszik velem kacsolatosan.
Mégis azt mondta másoknak, hogy nem akar velem összejönni, nem tudott magyarázatot adni, hogy miért. Próbálom lezárni is magamban ezt a dolgot, de érdekelne, hogy férfiak milyen esetben viselkedtek így?
Ő már nagyon régóta egyedül van, 10 éve nem volt párkapcsolata...
"Ha 10 éve nem volt senkije, akkor valszeg egy érzelmekre képtelen robot, akinek elég a dugás."
Nekem pont azért nem volt régóta kapcsolatom, mert nem megy az érzelmek nélküli dugás, és mindenki érzelmeket vár 3 randi után. 🤔
Ha tíz évig egyedül volt, akkor hozzászokott a független élethez. Egy kapcsolatban alkalmazkodni kell, ennyi idő után ez már nem nagyon megy.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!