Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Komoly kapcsolatnál el lehet fogadni, ha nagyon kicsi a férfi farka?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon kicsi a péniszem, ami miatt sose próbálkoztam, mert nem akartam leégetni magam.
13cm körüli kis xar, ami 4-4,5cm vastag (13-14cm kerület)
Lehet olyan nőt találni, aki ezt elfogadja és hűséges marad?
27/F
2023. szept. 10. 16:44
11/30 anonim válasza:
Én a való életben szoktam szexelni és nekem naggyal jó. Nincs mit győzködni ezen.
12/30 anonim válasza:
A baratnomnak pont idealis lennel 🙂
Neki nagyon rovid azuk huvelye van.
13/30 anonim válasza:
Ja 20 centis .. 19 es van, azt felig be teszem de mar szoritja le a combjaimat hogy ne verjem neki be tovig..
14/30 anonim válasza:
#13 nem minden nő egyforma. Nekem a 20 még pont jó, afölöttivel egyszer voltam csak és az már fájt, nem is lehetett vadulni. Van olyan barátnőm, aki már egy 17 centistől is vérzik. Nem vagyunk egyformák.
15/30 anonim válasza:
Hagyjad már a hülyeséged vazze. Nekem is 13 cm körül van és akkorákat kefélgetek vonzó nőkkel, hogy majd leszakad az ágy. Ekkora f@szságot...
16/30 anonim válasza:
13 centi es azt mo dtak jobb mint a vastagabb es nagyobbakkal!
17/30 anonim válasza:
20 cm a minimum. Eddig minden pasimnak min 20 cm volt.
18/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jó látni, hogy van pár bíztató is.
2023. szept. 10. 20:25
19/30 anonim válasza:
mindegyik pasimnak viszonylag nagy volt, fogalmam sincs hány cm, viszont ha kicsi lenne se zavarna, ha szeretem…
20/30 anonim válasza:
Én igen, de azt nem, akinek ekörül forog az élete és még kérdést is kiír róla.
(Van párom, nem kérek privátokat)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!