Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki megtalálja a párját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Mindenki megtalálja a párját előbb utóbb?

Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 11:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
A filmekben és a mesékben IGEN.
2023. szept. 10. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Valakit lehet, hogy előbb-utóbb mindenkinek sikerül találni. De a párját = a hozzá igazán, minden szempontból illőt biztosan nem. Én sem fogom soha. 30 fölött vagyok, a legtöbb, legjobb, amit el tudok érni, hogy minden szuper, csak nincs szexuális vonzalom. Ennél csak rosszabb/kevesebb jön össze. Nekem viszont ez is rossz és kevés. Mások meg elvannak valakivel, képesek így működni. Meg is fulladnék...
2023. szept. 10. 15:20
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Talán. Inkább nem.
2023. szept. 10. 15:40
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

* megunja

Akart lenni a kérdés. :)

Amúgy attól függ, mekkorák azok a bizonyos igények, mennyire akar valaki "bármi áron" párt.

Amúgy elég alacsony léccel könnyű párt találni (igaz, az sokszor olyan is), közepesen jót némi keresgélés után azért lehet. Az meg, hogy valaki az igazi nagy szerelmével lehet, az elég ritka, na az szerintem nem adatik meg mindenkinek.

2023. szept. 10. 17:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem. Csak akik nem találják meg a párjukat és nem lesz családjuk, azokat szépen lassan elfelejti mindenki és magányosan, egyedül öregszenek, majd halnak meg.
2023. szept. 11. 01:18
 16/16 anonim ***** válasza:
15 jó
2023. szept. 11. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!