Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta jelent az átlagos lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta jelent az átlagos lány = dagadt-ot ?

Figyelt kérdés

2023. szept. 10. 08:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10%
"Megérkeznek a bélpoklos gyerekek! Köszönés, szevasztok, itt vagyunk veletek! Két tál csevap,a Kartel meg lecsap a kajára, majdnem elindul a mára, hogy kié legyen az utolsó kis falat, a k@baszott tálba már semmi sem maradt. Gurul a csürhe, itt már mindenki dagadt, a Big Daddy mázsa kettő... és haver, én sem vagyok már 100 alatt."
2023. szept. 10. 09:43
 12/27 anonim ***** válasza:
78%

1

Senki nem akar lenyomni semmit senki torkán! Nem a nők tesznek fel naponta ezer kérdést, hogy miért nem kapok top pasit?

2023. szept. 10. 09:45
 13/27 anonim ***** válasza:
52%

Engem nem érdekel, ki mit ért duci, átlagos, szép stb alatt, megvannak a saját standardjeim.

F

2023. szept. 10. 10:06
 14/27 anonim ***** válasza:
58%
Senki nem akarja magát átlag alá bekategorizálni, hiába átlag alatti. Itt sok kérdésnél írják férfiak is, hogy “miért nem kellek senkinek, ha átlagos vagyok”, fogadni mernék rá, hogy ezek erősen átlag alatti pasik, csak nem képes az egojuk befogadni ezt az infot. A kövér nők is feljebb kategorizálják magukat.
2023. szept. 10. 10:21
 15/27 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem az atlag, mint olyan tok felrevezeto. Eleg megnezed a fizeteseknel, hogy mit jelent, nem azt amit gondolnad. Sok helyen ezert 4 osztatu a teszt, hogy ne tud magad az atlagba sorolni. A legtobb magat atlagosbak gondolo ember valojaban atveri magat. Ha valasztania kene, hogy o a jobbik reszebe, vagy a rosszabbik reszebe tartozik, akkor az atlagosak igen jelentos resze nem merne a jobbik resz melle tenni az X-et. Innen lehet tudni, hogy aki atlagosnak definialja magat, az a kozepvonaltol lefele helyezkedik el. Ha felette lenne, akkor kerdes kiirasara sem lenne szuksege.
2023. szept. 10. 10:45
 16/27 anonim ***** válasza:
82%
Amita a Shrek felek úgy fogalmaznak, hogy neki, mint átlagos férfinek (171/100 körül), neki átlagos nő kell (max. 58 kg)
2023. szept. 10. 10:50
 17/27 anonim ***** válasza:
3%
Amióta a nők szerint egy 180/90 férfi erősen disznó. És szerintük a gyerek 185/65-75 kg a normális férfi.
2023. szept. 10. 10:52
 18/27 anonim ***** válasza:
72%
Ne a kilókra menjetek. A dagadtozás vagy férfiak esetében a disznózás csupán a sértettségből fakad, így próbálják a másik oldal önbizalmát megtörni. Nem kell vele foglalkozni, sértett emberek sértettségből fakadó károgása. Nem tudsz olyan embert mutatni ezen a világon, akinek a külsejébe ne lehetne belekötni, feltéve ha mindenáron ez a cél. A modelleket is ide sorolhatjuk, akik azért valljuk be, nagyon nem átlagosak.
2023. szept. 10. 11:06
 19/27 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, de nekem a kifejezetten dagadt nők jönnek be, és nem elég, hogy a csürhe szidja őket, illetve a kicsit teltebbeket, hanem még azt is meggyalázza, akinek ez az ízlése. Szerintem megpróbálhatnánk civilizáltan viselkedni..
2023. szept. 10. 11:12
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Miota az átlagos súly 70kilóra gyarapodott.
2023. szept. 10. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!