Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, akik csúnyának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik csúnyának gondolják magukat?

Figyelt kérdés

Annyi embert láttam itt, aki azt gondolja, hogy csúnya, és azért nem talál párt.

Ugyan dobjatok már egy képet magatokról, hogy eldönthessük, hogy tényleg az a baj, vagy valami más.

2023. szept. 9. 20:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
61%
Rendes ember vagy és jó látni hogy próbálsz úgy mond segíteni pláne nőként pasiknak,viszont nekem sokkal jobb ha elfogadom hogy milyen vagyok mint próbálkozni ez kb olyan hogy egy hal fára akar mászni,hiába próbálkozik esélytelen. Én már félig meddig feladtam még 1-alkalommal rá írtam itt olyan nőkre akik hasonlóan átlag alattinak mondták magukat,viszont hatalmas hiba volt és inkább zaklatásnak sértésnek vették. Nagy nehezen megértettem hogy jó pasit szeretnének vagy min átlagosat és igazuk van. Nekem tetszett már meg olyan nő akire mindenki a ronda jelzőt használta (és nagyon nem két lábon járó pi....nának láttam egyszerűen tetszett,nekem ezt volt nehéz elfogni hogy senkinek nincs ilyen látás módja nők közül és ezért próbálkoztam.Mindig az jött ki persze mert más nem jut,csak a lyukat akarod,ronda vagy álmodik a nyomor,aljas vagy mint a többi pasi,én csak olyan pasival szeretnék lenni aki vonz stb én ezt mára megértettem és igazat adok nekik)
2023. szept. 10. 09:00
 22/25 anonim ***** válasza:

Egyszer raktam fel képet. Nagyrészt azt mondták a csajok, hogy csúnya vagyok, talán 1-2 írta, hogy nem.

Az a helyzet, hogy az idő nem sokat "segített" rajtam xd..

Most vagyok 38, rossz géneket örököltem, 20-30 között minden fasza volt.

2023. szept. 10. 10:44
 23/25 A kérdező kommentje:

Jézusom ügynök meg szervkereskedő vagyok, persze.😅

Kaptam pár képet, és senki nem volt csúnya.

És szerintem pár kedves szó igenis segíthet önbizalom szempontjából.

És én nem kritizálni akartam senkit, ha valaki tényleg csúnyább lett volna, ott is csak tanácsot adtam volna, min lehet változtatni.

Sok megkeseredett, rosszindulatú ember van a világban, én csak egy bátorító vagy segítő megjegyzést szerettem volna adni férfiaknak, akik azt hiszik , hogy csúnyák.

2023. szept. 11. 22:59
 24/25 A kérdező kommentje:

21es

Gondolom azoknak a lányoknak vagy komoly önbecsülési gondjaik voltak, vagy csak szimplán gonoszak voltak.

Nem szabad feladni.

2023. szept. 11. 23:11
 25/25 anonim ***** válasza:

21 vagyok pedig nekem muszáj.

de jó látni hogy vannak ilyen nők is hatalmas szerencséje van a párodnak.

2023. szept. 12. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!